Σεμινάριο – Audition Σύγχρονου Χορού για επαγγελματίες χορευτές

 

Η ομάδα χορού IntraVenous διοργανώνει στις 21 και 22 Ιανουαρίου 2012, εργαστήριο-audition σύγχρονου χορού για παραστάσεις στην Ελλάδα, την Κύπρο και το Λονδίνο.

Καλούμε επαγγελματίες χορευτές και χορεύτριες σύγχρονου ή/και Ινδικού κλασσικού χορού ή/και πολεμικών τεχνών να συμμετέχουν. Ηθοποιοί, ή μουσικοί με καλή τεχνικά κίνηση, ή ικανότητα στο σωματικό θέατρο και φωνητικές δυνατότητες τραγουδιού, ας μη διστάσουν να δηλώσουν συμμετοχή. Επίσης ζητείται τεχνικός/video- artist που θα ήθελε να συνεργαστεί με ομάδα χορού.

Ένα διαφορετικό έργο που θα συνδυάζει νέα κινητικά λεξιλόγια, όπως αυτό του Ινδικού κλασσικού χορού και μουσικής με το σύγχρονο χορό!

  • Πιθανές εμφανίσεις και σε εναλλακτικούς χώρους δρώμενων, όπως αρχαίους ναούς, φυσικούς εξωτερικούς χώρους, κλπ.
  • Οι πρόβες θα είναι 3 φορές την εβδομάδα αρχικά, για παραστάσεις από το τέλος Απριλίου του 2012.
  • Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν τo σεμινάριο – audition που θα διαρκέσει 2.5 ώρες το Σάββατο 21 Ιανουαρίου (6μ.μ.-8:30μ.μ.) και 3.5 ώρες την Κυριακή 22 Ιανουαρίου (10:30π.μ. – 2μ.μ.)

 

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012, στο Αrtistic Studio Oriental Expression ( Λ. Βουλιαγμένης 272Α, τηλ. 210-9735888 και info@orientalexpression.gr 

  • Συμβολικό κόστος σεμιναρίου 20 ευρώ (6 συνολικά ώρες)

Σας περιμένουμε με ένα βιογραφικό με φωτογραφία και χορευτικό υλικό σε DVD αν υπάρχει,  ή μπορείτε να τα αποστείλετε πριν την καταληκτική ημερομηνία στο παραπάνω email.