Χορευτές & Χορεύτριες για χορογραφία της Στεφανίας Μυλωνά

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012, στις 10:30

Ακρόαση για Χορευτές & Χορεύτριες
για τη νέα χορογραφία της Στεφανίας Μυλωνά
με τίτλο Rear-Guards

 

Η χορογράφος Στεφανία Μυλωνά προσκαλεί σε συνεργασία απόφοιτους χορευτές και χορεύτριες και διοργανώνει ανοιχτή ακρόαση την 1η Σεπτεμβρίου 2012, στις 10:30 στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης, για τη νέα της χορογραφική δουλειά-εφαρμογή του Διδακτορικού της, που θα παρουσιάσει στις 23 Οκτωβρίου 2012, στο ΙΜΚ.

Η Στεφανία Μυλωνά έχει παρουσιάσει έργα της σε διάφορους χώρους στο Λονδίνο. Ως υπότροφος του Ι.Κ.Υ. απέκτησε Διδακτορικό Δίπλωμα στο Χορό και την Περφορμανς απο το Πανεπιστήμιο του Σάρεϋ (University of Surrey), και Μάστερ στο Ευρωπαϊκό Χοροθέατρο απο το Laban. H νέα της παράσταση "Rear-Guards" αφορά τόσο στην εφαρμογή του διδακτορικού της (Κινούμενα γλυπτά), όσο και σε νέα της κομμάτια.

Για την παρουσίαση χρειάζονται χορευτές/χορεύτριες διαφορετικών στυλ (νεοκλασικού, σύγχρονου, με ακροβατικές δυνατότητες, όσοι έχουν διάθεση πειραματισμού, κ.α.). Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να έχουν μαζί τους βιογραφικό σημείωμα και μία πρόσφατη φωτογραφία, ενώ λόγω των περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων της χορογράφου και παραγωγού της παράστασης δεν υπάρχει δυνατότητα αμοιβής. Οι πρόβες θα πραγματοποιηθούν το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο στην Αθήνα.

Πληροφορίες:
Στεφανία Μυλωνά: stefaniamylona7@hotmail.com
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος - Αίθουσα: Θέατρο