Ακρόαση για One Woman Show

Στο Θέατρο «Εν Αθήναις», η Εταιρεία ΑΤΤΟ PRIMO και η Ίλια Κοντού

 

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ :

1.  Γυναίκα performer για ένα μουσικό « one woman show » υψηλών απαιτήσεων με τίτλο « Tortorella » που θα παρουσιαστεί σε δύο μήνες, σε γνωστή μουσική σκηνή της Αθήνας. Κείμενο-σκηνοθεσία-χορογραφία : Ίλια Κοντού

Συγκεκριμένα ψάχνουμε : έμπειρη performer (για ρόλο soubrette) με ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ στο MUSICAL ηλικίας 25-45 ετών, mezzo soprano ή soprano με ιδιαίτερες υποκριτικές και φωνητικές ικανότητες (αν είναι δυνατό να φτάνει contre Mi), σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, οι χορογραφικές απαιτήσεις του ρόλου είναι μεγάλες.(Διάρκεια έργου 100 λεπτά)

H performer πρέπει να έχει ήδη ολοκληρωμένη φωνητική τεχνική και να ερμηνεύει με ευκολία τραγούδια από μιούζικαλ, αλλά και όπερα και να τραγουδά σε πολλές γλώσσες.

Αποκλείονται :

  • Τραγουδίστριες ή ηθοποιοί χωρίς δίπλωμα μονωδίας
  • Τραγουδίστριες που οι φωνητικές τους δυνατότητες δεν τους επιτρέπουν να τραγουδήσουν όπερα.
  • Τραγουδίστριες όπερας που δεν έχουν τελειώσει δραματική σχολή, ή δεν έχουν παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής μακράς διαρκείας (θα ζητηθούν βεβαιώσεις) πέραν της μελοδραματικής των ωδείων.
  • Τραγουδίστριες που δεν είχαν ποτέ σχέση με χορό, δεν έχουν δουλέψει ποτέ τηΝ κίνηση τους κι έχουν εγκαταλείψει το σώμα τους.

 

2.  Διπλωματούχο πιανίστα με καλή prima vista και υποκριτικές ικανότητες, εμπειρία σε Jazz bands.

-----------------------------------------------

Αποστολή Βιογραφικών: Μαζί με το βιογραφικό σας θα θέλαμε μία φωτογραφία προσώπου, μία μόνο ολόσωμη και links (αν υπάρχουν) με τη δουλειά σας, ή ένα mp3 για να ακούσουμε τη φωνή σας, ή το πιάνο σας. Αποστολή Βιογραφικών στο e-mail : psychanthemo@yahoo.gr

Μόνο σε περίπτωση που μας ενδιαφέρει το προφίλ σας θα ειδοποιηθείτε για να περάσετε από ακρόαση.
Ένα καλό ONE WOMAN SHOW απαιτεί εξαιρετικά επίπεδα ΥΠΟΚΡΙΤΙKHΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥ, αν σε κάτι από τα αυτά δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε καθόλου, μην επικοινωνήσετε μαζί μας και χάσετε το χρόνο σας.
 info: Η ακρόαση θα γίνει στο Θέατρο Εν Αθήναις, Ιάκχου 19, Γκάζι, την Κυριακή 21 και Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012 - ΩΡΕΣ: 10:00 έως 18:00