Χορεύτριες & χορευτές για το ACB

Σάββατο 9 & Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

 

Το ACB (Athens Children's Ballet) θα πραγματοποιήσει ακρόαση το Σάββατο 9 Μαρτίου και την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013 για χορευτές/τριες μέχρι 21 χρονών. Η ακρόαση θα γίνει στο Athens Ballet Center.  Τα μαθήματα της ακρόασης θα δωθούν απο τον Pierre Tavernier, καθηγητή κλασικού μπαλέτου στην Κ.Σ.Ο.Τ.  Η συμμετοχή στην ακρόαση είναι 10€ και θα πρέπει να εξοφληθεί την ημέρα της ακρόασης.

Το ACB θα δώσει 2 υποτροφίες σε χορευτές/τριες  για να φοιτήσουν σε καλοκαιρινά σχολεία χορού το 2014, όπως του Royal Ballet School, Elmrust School for Dance, Bird College & Royal Academy of Dance. H Olivia Pickford, πρώην χορεύτρια-χορογράφος του London Children’s Ballet του Λονδίνου, Ballet Mistress του Irek Mukhemedov, θα χορογραφήσει την πρώτη μας παράσταση.

Οι επιλαχόντες θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό των 160€ τουλάχιστον ΜΙΑ εβδομάδα πρίν ξεκινήσει η εντατική εβδομάδα προβών. Το ποσό αυτό καλύπτει τη συμμετοχή τους στα μαθήματα, στις πρόβες και τα κουστούμια.  Οι πρόβες με τη χορογράφο Olivia Pickford θα ξεκινήσουν την Κυριακή 7 Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013 και θα συνεχιστούν το Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο, μόνο Κυριακές. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν σχετική αίτηση και να την στείλουν με e-mail. Αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές χωρίς φωτογραφία.

 


info: Athens Ballet Center, 3ης Σεπτεμβρίου 144, 2ος όροφος, Αθήνα | Για αιτήσεις ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, τηλ. 210- 620 6863,  e-mail : athenschildrenballet@gmail.com,  ή στη σελίδα του ACB στο facebook