Ακρόαση για καριέρα στο μιούζικαλ

Ευκαιρία για καριέρα στην P.M.T.P

(Επαγγελματική Σχολή Μουσικού Θεάτρου)

 

Ο μουσικοσυνθέτης Θάνος Παπαδέλλης, σε συνεργασία με τη School of p.m.t.p method by Sia Koskina, ανακοινώνουν ακρόαση για την εύρεση νέου ταλαντούχου καλλιτέχνη, με σκοπό την έκδοση και την έντονη προώθηση ποιοτικής δισκογραφικής δουλειάς, με συνθέσεις του ιδίου.

  • Στον πρώτο κύκλο ακροάσεων, οι συμμετέχοντες θα εξεταστούν σε ένα τραγούδι δικής τους επιλογής, του οποίου το καραόκε θα πρέπει να φροντίσουν οι ίδιοι, στο επαγγελματικό studio του συνθέτη.
  • Στο δεύτερο κύκλο ακροάσεων, θα τους δοθεί χορογραφημένο μοτίβο που θα πρέπει να εκτελέσουν με άρτια τεχνική και δίνοντας το δικό τους προσωπικό στυλ, στο studio της σχολής.
  • Εκτός από τα παραπάνω προσόντα θα πρέπει να διαθέτουν μια καλή σκηνική παρουσία και να είναι έως 23 ετών.

Οι ακροάσεις θα ξεκινήσουν από το Σάββατο 2 Μαρτίου 2013 στις 14:00, με τους σπουδαστές της p.m.t.p. method.

Οι ενδιαφερόμενοι σπουδαστές/τριες, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο γραφείο της p.m.t.p Οι συμμετέχοντες σε σεμινάρια της p.m.t.p, θα πρέπει να στείλουν μήνυμα στο:  musical.performer@gmail.com

Oι ενδιαφερόμενοι εκτός σχολης, θα πρέπει να στείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση p.m.t.p.method@gmail.com με τον τίτλο «TRIPLE  THREAT AUDITION», μαζί με το βιογραφικό τους και μια φωτογραφία πορτραίτο, ώστε να εξασφαλίσουν αριθμό ακρόασης.

 


info:  School of p.m.t.p.method by Sia Koskina, Ωδείο Τέχνης Γ.Β.Φακανά, Λ. Ποσειδώνος 3, παραλία Ν. Φαλήρου - Μοσχάτο -  Τηλ: 210 4813605, 210 4839112, fax: 210 4839111   | Πληροφορίες για τα σεμινάρια της p.m.t.p και τη "School of P.M.T.P.method", στη γραμματεία, τηλ.: 690 60 62 038 και e-mail : musical.performer@gmail.com (για τα σεμινάρια και τα μαθήματα) ή p.m.t.p.method@gmail.com (για την επαγγελματική σχολή) | facebook