Ακρόαση για το ACB - παράταση προθεσμίας

15 & 16 Μαρτίου 2014

 

Το Athens Children’s Ballet αναζητά και φέτος χορευτές και χορεύτριες για τις παράστασεις του.

Το ACB (Athens Children’s Ballet), εκπαιδευτική ομάδα μπαλέτου για χορευτές και χορεύτριες ηλικίας 9-22 ετών (24 για τους άντρες) ανακοινώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά την έναρξη προγράμματος χοροδιδασκαλίας που θα κορυφωθεί σε 3 παραστάσεις. Εφετινή παράσταση Η Σταχτοπούτα. Το κλασικό παραμύθι θα ζωντανέψει στη σκηνή απο την καταξιωμένη χορογράφο Olivia Pickford.

Θέλοντας να δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες στο κλασικό μπαλέτο στη χώρα μας, το ACB προετοιμάζει τους συμμετέχοντες δίνοντας έμφαση τόσο στη χοροδιδασκαλία, όσο και στο τελικό αποτέλεσμα. Μέσα από τις 2 auditions που οργανώνει στις 15 και 16 Μαρτίου 2014, θα αναδείξει 60 ταλαντούχους χορευτές και χορεύτριες που με ενθουσιασμό, πάθος και θέληση θα δουλέψουν σκληρά για να πετύχουν ένα άρτιο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

Το ACB προσκαλεί όλους τους χορευτές και χορεύτριες μπαλέτου να δηλώσουν συμμετοχή για τις ακροάσεις έως τις 21 Φεβρουαρίου 2014. Βασικά προσόντα: το ταλέντο, το πάθος και η αφοσίωση στο χορό. Οι χοροδιδασκαλίες του προγράμματος θα πραγματοποιηθούν σε μια εντατική εβδομάδα τον Ιούλιο και από τον Σεπτέμβριο για 12 συνεχείς Κυριακές, περιλαμβάνοντας μαθήματα τεχνικής και χορογραφίας.

Εκτός από αυτή τη μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία, οι νέοι που θα συμμετάσχουν, θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν δύο υποτροφίες για φοίτηση σε Summer Schools, όπως το Royal Ballet School, Elmhurst School of Dance, Bird College & Royal Academy of Dance.

Η κ. Lynn Wallis, επίτιμη πρόεδρος του ACB και καλλιτεχνική διευθύντρια της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού του Λονδίνου αναφέρει: «H ευκαιρία ομαδικής συνεργασίας για την προετοιμασία παραστάσεων αποτελεί μία μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία ζωής. Η συμμετοχή σε μια τέτοια δημιουργική διαδικασία είναι πολύ ουσιαστική και σημαντική για την εξέλιξη κάθε νέου χορευτή».

 


info: Δηλώσεις συμμετοχής εως 21 Φεβρουρίου 2014 στο athenschildrenballet@gmail.com ή στο 210-6206863 |