Ακρόαση για τη Hofesh Shechter Company

Ο Hofesh Shechter ζητά γυναίκες και άντρες χορευτές με σημαντική χορευτική εμπειρία διεθνούς επιπέδου για την Hofesh Shechter Company.

Οι θέσεις θα είναι για full-time απασχόληση με συμβόλαιο για την ερχόμενη σεζόν που θα περιλαμβάνει καινούργια δημιουργία για την ομάδα, διεθνή περιοδεία και παράλληλα projects.

Όλα τα συμβόλαια θα υπογραφούν την περίοδο από το Μάιο ώς τον Αύγουστο του 2014. Ετήσιος μισθός από £23,920 έως £27,560. Επιπλέον παροχές: έξοδα περιοδείας πληρωμένα, αμοιβόμενες διακοπές και πρόσβαση στο πρόγραμμα υγείας της ομάδας)

Οι ακροάσεις θα γίνουν στο Λονδίνο, 5 και 6 Απριλίου 2014, κατόπιν πρόσκλησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής κατεβάστε το pdf έγγραφο εδώ

 

Επίσης...

Ο Hofesh Shechter δίνει την ευκαιρία σε νέους χορευτές ηλικίας 18‐25 ετών που θα δείξουν μια σοβαρή διάθεση δέσμευσης, ενθουσιασμού για τη δουλειά της ομάδας και εξαιρετικό ταλέντο, να ενταχθούν στην Hofesh Shechter Company σα μαθητευόμενοι χορευτές.

Οι μαθητευόμενοι χορευτές θα θεωρούνται full time μέλη της Hofesh Shechter Company με αμοιβή £240 την εβδομάδα. Θα τους διδάσκεται όλο το ρεπερτόριο σαν δεύτερο κάστ και θα περιοδεύουν με την ομάδα εντός και εκτός Μ. Βρετανίας. Μαζί με τα άλλα μέλης της ομάδας θα ασχολούνται για την υλοποίηση προγράμματος, εργαστηρίων και άλλων εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.

Οι ακροάσεις για τους μαθητευόμενους χορευτές θα γίνουν:

-- Σάββατο, 12 Απριλίου 2014, από τις 9.00

-- Κυριακή, 13 Απριλίου 2014, απο τις 10.00

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, κατεβάστε το pdf έγγραφο εδώ

 


info: www.hofesh.co.uk