Ακρόαση για την ομάδα σύγχρονου χορού «The Contemporary Lab»

c-lab-2-web

H νεανική ομάδα σύγχρονου χορού «The Contemporary Lab», σας προσκαλεί να συμμετέχετε στη δεύτερη οντισιόν της.

Οι επιτυχόντες στην Ομάδα C-Lab® θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στα δύο έργα που θ’ανεβάσει η ομάδα το Δεκέμβριο του 2014. Η ομάδα C-Lab® στοχεύει στην ανάπτυξη της φαντασίας και της εκφραστικότητας. Με ασκήσεις και καθοδηγούμενους αυτοσχεδιασμούς εξοικειώνει τον χορευτή με τη γλώσσα του σύγχρονου χορού.

Η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει μέσω ακρόασης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δοθεί ένα μάθημα κίνησης με στοιχεία σύγχρονου χορού κατάλληλο για κάθε επίπεδο/ηλικία. Στην ακρόαση μπορούν να συμμετέχουν παιδιά και νέοι από 10 ετών και άνω.

Η ακρόαση θα γίνει το Σάββατο 5 Ιουλίου 2014 στη σχολή Danceway® που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας (Κρουσόβου 4 & Ορμινίου, όπισθεν Χίλτον, Αθήνα, τηλ: 210 722 00 45).

 

Πρόγραμμα C-Lab®

Τα μαθήματα και οι πρόβες της ομάδας θα ξεκινήσουν την Κυριακή 6 Ιουλίου και θα γίνονται καθημερινά έως και την Τρίτη 15 Ιουλίου για 2 έως 3 ώρες (ανάλογα με το επίπεδο) αργά το απόγευμα. Μετά από αυτήν την εντατική δουλειά, θα σταματήσουμε για τις καλοκαιρινές διακοπές και θα ξανασυναντηθούμε για μία ακόμη εντατική εβδομάδα τη Δευτέρα 1 έως και το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια, το μάθημα και η πρόβα της ομάδας θα γίνονται κάθε Κυριακή απόγευμα ως τις αρχές Δεκεμβρίου όπου θα δοθούν δύο παραστάσεις με τα έργα Το Κίτρινο Λεωφορείο και Το Άγαλμα που κρύωνε στην ολοκληρωμένη του μορφή. Τα έργα είναι εμπνευσμένα από τα ομώνυμα παραμύθια του βραβευμένου συγγραφέα Χρήστου Μπουλώτη. Οι χορευτές της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το συγγραφέα σε μια βραδιά έκπληξη.

Το κόστος συμμετοχής στα μαθήματα και τις πρόβες της ομάδας C-Lab® είναι 175€ πληρωτέα σε τρεις δόσεις. Το ποσό αυτό περιλαμβάνει και τα κοστούμια που θα χρησιμοποιήσουν οι χορευτές, αλλά όχι τα εισιτήρια του θεάτρου και το DVD της παράστασης.

Η εμπειρία του C-Lab® θα ολοκληρωθεί με ένα ταξίδι στο Λονδίνο στις διακοπές των Χριστουγέννων όπου θα επισκεφτούμε και θα κάνουμε μάθημα σε ένα από τα διασημότερα σχολεία σύγχρονου χορού στον κόσμο. Το ακριβές κόστος του ταξιδιού θα το γνωρίζουμε στις αρχές Σεπτεμβρίου. Η συμμετοχή στο ταξίδι δεν είναι υποχρεωτική.

Μπορείτε να ζητήσετε την αίτηση σας με e-mail στο info@danceway.gr έως την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014. Τα σεμινάρια/πρόβες θα αρχίσουν την Κυριακή 6 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν με παρουσίαση της δουλειάς των παιδιών στις αρχές Δεκεμβρίου του 2014. Κόστος συμμετοχής στην οντισιόν: 5 € πληρωτέα πριν την έναρξη της ακρόασης.

 


info: ημερομηνία ακρόασης: Σάββατο 5 Ιουλίου 2014 | χώρος: Danceway®, Κρουσόβου 4 & Ορμινίου, όπισθεν Χίλτον, Αθήνα, τηλ: 210 722 00 45