Ακρόαση από το Athens Children's Ballet

auditions-3

14 & 15 Φεβρουαρίου 2015

 

Το ACB (Athens Children’s Ballet), εκπαιδευτική ομάδα μπαλέτου για χορευτές και χορεύτριες ηλικίας 9-22 ετών (24 για τους άντρες) αναζητά και εφέτος χορευτές και χορεύτριες για τις παράστασεις του και ανακοινώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά την έναρξη προγράμματος χοροδιδασκαλίας που θα κορυφωθεί σε 4 παραστάσεις.

Το ACB προσκαλεί όλους τους χορευτές και χορεύτριες μπαλέτου που διαθέτουν ταλέντο, πάθος και αφοσίωση στο χορό, να δηλώσουν συμμετοχή για τις ακροάσεις έως την 1η Φεβρουαρίου 2015.

Οι ακροάσεις θα γίνουν στην Αθήνα το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 (πληροφορίες για την ώρα και τον τόπο, στο athenschildrenballet@gmail.com ή στο 210-6206863)

Οι χοροδιδασκαλίες του προγράμματος θα πραγματοποιηθούν σε μια εντατική εβδομάδα τον Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο. Μετά τον Σεπτέμβριο και έως τις παραστάσεις, οι συναντήσεις θα γίνονται κάθε Κυριακή (για 12 συνεχόμενες Κυριακές) και θα περιλαμβάνουν μαθήματα τεχνικής και χορογραφίας.

Η κ. Lynn Wallis, επίτιμη πρόεδρος του ACB και καλλιτεχνική διευθύντρια της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού του Λονδίνου, αναφέρει: «H ευκαιρία ομαδικής συνεργασίας για την προετοιμασία παραστάσεων αποτελεί μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία ζωής! Η συμμετοχή σε μια τέτοια δημιουργική διαδικασία είναι πολύ ουσιαστική και σημαντική για την εξέλιξη κάθε νέου χορευτή».

 


info: Δηλώσεις συμμετοχής έως την 1η Φεβρουαρίου2015 στο athenschildrenballet@gmail.com ή στο 210-6206863