Ακρόαση για το Μιούζικαλ "Μπίλυ Έλιοτ"

nea-eikona--23

Τα "Αθηναϊκά Θέατρα" θα παρουσιάσουν την υπερπαραγωγή «Billy Elliot The Musical» του Lee Hall σε μουσική Elton John και σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη, από τον Οκτώβριο στο Παλλάς και αναζητούν τον μικρό πρωταγωνιστή!

Ο "Μπίλυ Έλιοτ" είναι η ιστορία ενός 11χρονου αγοριού που ζητά να κάνει τo όνειρό του πραγματικότητα, τη στιγμή που ο κόσμος γύρω του καταρρέει. Το 1984 η Μάργκαρετ Θάτσερ κλείνει τα ορυχεία και οι ανθρακωρύχοι ξεκινούν απεργία διαρκείας. Ο μικρός Μπίλι το σκάει από το μάθημα του μποξ για να ανακαλύψει τυχαία σε μια αίθουσα μπαλέτου το πάθος του για χορό, ένα πάθος που θα ηλεκτρίσει την οικογένεια του, την κοινότητα ολόκληρη και θα αλλάξει τη ζωή του για πάντα. 

Ανοιχτή πρόσκληση

για τον Έλληνα Billy Elliot

Το Σάββατο 6/6, την Κυριακή 7/6, Σάββατο 13/6 και την Κυριακή 14/6 από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, ο Δημήτρης Λιγνάδης με τους συνεργάτες του θα βρίσκονται στο Παλλάς για να επιλέξουν τον καλύτερο από τους καλύτερους από όλη την Ελλάδα.

Όσα αγόρια ηλικίας 10 έως 14 χρονών χορεύουν, τραγουδούν και θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους πάνω στο σανίδι, μπορούν να προσέλθουν με τους γονείς τους φέρνοντας μαζί τους ένα σύντομο βιογραφικό και μια φωτογραφία.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στην οντισιόν του «Billy Elliot The Musical», μπορείτε να απευθύνεστε στην κυρία Φανή Μπαλανίκα στο τηλ. 211 102 62 68 και στο production@a-th.gr, Δευτέρα έως Παρασκευή, 11:00-19:00.