Ακρόαση για τη νεανική ομάδα σύγχρονου χορού «The Contemporary Lab®»

c-lab

Η νεανική ομάδα σύγχρονου χορού «The Contemporary Lab®» προσκαλεί σε ακρόαση παιδιά και νέους από 10 ετών και άνω.

Οι επιτυχόντες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στα δύο έργα που θα ανεβάσει η ομάδα στα τέλη Φεβρουαρίου του 2016, Το Κίτρινο Λεοφωρείο για την Πατρίδα βασισμένο στο ομώνυμο έργο του Χρήστου Μπουλώτη σε χορογραφία Κατερίνας Ανδριοπούλου και μία νέα παραγωγή σε χορογραφία Μαρίας Φουντούλη της οποίας οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν αργότερα.

Για την επιλογή των συμμετέχοντων στην ακρόαση θα δοθεί ένα μάθημα κίνησης με στοιχεία σύγχρονου χορού κατάλληλο για κάθε επίπεδο/ηλικία. Η ακρόαση θα γίνει το Σάββατο 4 Ιουλίου 2015.

Πρόγραμμα C-Lab®

Τα μαθήματα και οι πρόβες της ομάδας θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 31 Αυγούστου και θα γίνονται 3 φορές την εβδομάδα έως και το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου για 4 ώρες κάθε φορά στη σχολή Danceway®. Μετά από αυτήν την εντατική δουλειά, οι πρόβες θα γίνονται κάθε Κυριακή στην ίδια σχολή για 4 ώρες σε κάθε ομάδα χορευτών.

Το κόστος συμμετοχής στα μαθήματα και τις πρόβες της ομάδας C-Lab® είναι 250€ για το σύνολο των 6 μηνών (μαθήματα και πρόβες πληρωτέα σε τρεις δόσεις).
 


info: χώρος ακρόασης, Σχολή Danceway®, Κρουσόβου 4 & Ορμινίου, Χίλτον, Αθήνα - τηλ: 210 722 00 45. | Αιτήσεις συμμετοχής: info@danceway.gr ως την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015. Κόστος συμμετοχής στην ακρόαση: 5 € πληρωτέα πριν την έναρξη της.