Στις 14/10 η τελευταία ακρόαση στο HOPA

img_3345

Το ΙΕΚ ΑΞΙΑ σε συνεργασία με το HOPA οργανώνουν την τελευταία για αυτήν την περίοδο ακρόαση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, ώρα 18:00.

Τον Οκτώβριο 2015 ξεκινούν νέα τμήματα σπουδών χορού και η φοίτηση θα διαρκέσει 4 εξάμηνα σύμφωνα με το πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας.

Το ΗΟΡΑ σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΑΞΙΑ, θέλοντας να δώσουν την ευκαιρία σε άτομα με ταλέντο να ακολουθήσουν το όνειρό τους και να σπουδάσουν χορό, προκηρύσσουν διαγωνισμό σε επιτροπή που θα εγκρίνει υποτροφίες σπουδών που καλύπτουν μέρος των διδάκτρων. Ο διαγωνισμός αποτελείται από 2 μέρη:

  •     8 - 13 Οκτωβρίου: συνέντευξη με την παράδοση των δικαιολογητικών και του βιογραφικού.
  •     Συμμετοχή σε μία από τις auditions που θα πραγματοποιηθούν τον Σεπτέμβριο. Οι ακροάσειςθα έχουν θέμα ένα ανοιχτό μάθημα χορογραφίας σε σύγχρονο, λάτιν και ελληνικούς χορούς με στόχο τη διαπίστωση της χορευτικής αντίληψης των διαγωνιζομένων. Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να φορούν μαύρη φόρμα και άσπρο μπλουζάκι.

Προϋποθέσεις και δικαιολογητικά για την συμμετοχή σε ακρόαση:

  •     Να είστε 18 ετών και άνω (φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας)
  •     Να έχετε προηγούμενη ενασχόληση σε οποιοδήποτε είδος χορού (βιογραφικό σημείωμα)
  •     Απολυτήριο Λυκείου (φωτοαντίγραφο)

Για για να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής πατήστε εδώ.

Παράδοση δικαιολογητικών και συνέντευξη κατόπιν ραντεβού 8 - 13 Οκτωβρίου.

 


info: HOPA (House of Performing Arts), Μπέλλου & Γεννηματά 7, Αθήνα, τηλ.: 210-691 09 66 (ώρες 10:00-14:00), e-mail: info@hopa.academy, www.hopa.academy | Τηλέφωνο ΙΕΚ ΑΞΙΑ: 210-400 99 55 (ώρες 10:00-20:00), e-mail: info@iek-axia.gr, www.iek-axia.gr