Ακρόαση για το NDT2

big--2

Το Nederlands Dans Theater (NDT) οργανώνει την ετήσια ακρόασή του για την ομάδα NDT2. Η ακρόαση έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016, για τα αγόρια ώρα 10:00 και για τα κορίτσια ώρα 11:00, στο στούντιο της ομάδας (Schedeldoekshaven 60, Χάγη, Ολλανδία).

Η ακρόαση απευθύνεται σε χορευτές και χορεύτριες ηλικίας 17 ως 21 ετών που έχουν ολοκληρώσει μια πλήρη σπουδή κλασικού χορού και ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην ομάδα του Nederlands Dans Theater 2, για τη σεζόν 2016 - 2017.

Η αίτηση συμμετοχής πρέπει να αποσταλεί συμπληρωμένη το αργότερο ως τις 10 Ιανουαρίου 2016. Την αίτηση είναι απαραίτητο να συνοδεύει μια πρόσφατη φωτογραφία προσώπου (5 X 7 εκ) από τη οποία να μπορεί να αναγνωριστεί ο χορευτής κατά τη διάρκεια της ακρόασης.

Όλοι οι χορευτές που θα συμμετάσχουν στην ακρόαση, θα πρέπει να έχουν ετοιμάσει ένα σόλο σύγχρονου χορού, μέγιστης διάρκειας 2΄. Ωστόσο, μόνο όσοι θα περάσουν στη φάση της τελικής επιλογής θα τους ζητηθεί να το παρουσιάσουν μπροστά στην επιτροπή. Οι χορευτές θα πρέπει να έχουν μαζί τους τη μουσική του σόλο σε iPod, CD ή στικάκι USB.

Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής με κλικ εδώ. 

Αφού στείλετε την αίτηση, θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης, καθώς και ενα αυτοματοποιημένο e-mail. Οι εγγεγραμμένοι χορευτές θα λάβουν επίσημη πρόσκληση και όλες τις σχετικές με την ακρόαση πληροφορίες, το αργότερο ως τις 18 Δεκεμβρίου 2015.

Δεν θα υπάρχει η δυνατότητα να πάρετε μαθήματα στο NDT πριν την ακρόαση. Όμως στο Άμστερνταμ, το Henny Jurriëns Foundation οργανώνει καθημερινά τμήματα επαγγελματικού επιπέδου και τάξεις σύγχρονου χορού που σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε (πληροφορίες στο www.hjs.nl)