Ακρόαση για την ομάδα Νοσταλγία

woman-fake-aa

Η ακρόαση πραγματοποιείται για τη νέα παραγωγή της ομάδας με τίτλο Αντεροβγάλτης - μια θεατρική σειρά τεσσάρων επεισοδίων για την περίοδο 2016 – 2017 και αφορά άντρες και γυναίκες, ηθοποιούς και χορευτές για την συμπλήρωση του casting των επεισοδίων αυτών.

Τα χαρακτηριστικά είναι :

  1. Το κάθε επεισόδιο θα διαρκεί οκτώ παραστάσεις, για δύο εβδομάδες [Πέμπτη – Κυριακή].
  2. Για το κάθε επεισόδιο θα χρειαστούν έως 12 πρόβες [βάσει συνεννόησης με τον σκηνοθέτη].
  3. Στις παραστάσεις ισχύει ασφάλιση και αμοιβή επί των ποσοσστών των εισιτηρίων -  με ένα ορισμένο ποσό [αμοιβή] πλαφόν, το οποίο είναι σταθερό σε κάθε παράσταση.
  4. Οι ανακοινώσεις για την επιλογή των ηθοποιών κάθε επεισοδίου θα πραγματοποιούνται 45 – 60 μέρες πριν την πρεμιέρα του [εξαιρείται η ανακοίνωση για το πρώτο επεισόδιο η οποία θα γίνει τον μήνα Ιούλιο. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν βιογραφικό σημείωμα και δύο [2] φωτογραφίες στην ηλεκτρονική διεύθυνη: nostalghiatheaterco@yahoo.gr  μέχρι τις 15 Ιουνίου 2016 και ώρα 18:00. Από τη συλλογή βιογραφικών θα επιλεγούν οι ηθοποιοί και χορευτές για τη δεύτερη φάση της ακρόασης που θα διεξαχθεί μεταξύ 16 – 30 Ιουνίου, στο θέατρο Rabbithole (Γερμανικού 20, Μεταξουργείο). Στη συνέχεια θα γίνει η επιλογή για το πρώτο επεισόδιο. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 – 52 49 903 ή στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση.

Η θεατρική σειρά Αντεροβγάλτης βασίζεται εν μέρει στην ιστορία του διάσημου δολοφόνου Τζακ ο Αντεροβγάλτης, η περίπτωση του οποίου αναστάτωσε τον κόσμο του Λονδίνου με ένα γράμμα που έλαβε η Αστυνομία της πόλης το έτος 1988. Παρότι είχαν περάσει 100 χρόνια από την τελευταία του εμφάνιση, το γράμμα αυτό ήταν αρκετό για να δημιουργηθεί ξανά ένα κλίμα πανικού και να δημιουργήσει μια ολόκληρη φημολογία για το πρόσωπό του, αλλά και τον τρόπο αντιμετώπισης από τις αρχές.

 


info: nostalghiatheaterco@yahoo.gr