Χορευτές & χορεύτριες για το νέο έργο του Π. Κουρτίδη

paylos-koyrtidhs---akroash

Μετά το τελευταίο του έργο με τίτλο Λαβύρινθος, που παρουσιάστηκε στο Θέατρο Παλλάς, ο Παύλος Κουρτίδης ετοιμάζει τη νέα του δουλειά. Με αυτή την αφορμή, ο χορογράφος πραγματοποιεί μία σειρά από εργαστήρια με στόχο την εκμάθηση της κινησιολογίας και των χορογραφικών μοτίβων, που αντιπροσωπεύουν τον ίδιο και την ομάδα του τα τελευταία χρόνια.

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε χορευτές με εμπειρία, επαγγελματισμό και διάθεση να δουλέψουν σε μια παραγωγή με απαιτήσεις. Με την ολοκλήρωση των εργαστηρίων, θα πραγματοποιηθεί και η ακρόαση για το νέο έργο που θα ανέβει το 2017.

Καθώς η ανταπόκριση των χορευτών ήταν μεγάλη στο πρώτο κάλεσμα, τα εργαστήρια της Δευτέρας έχουν ήδη κλείσει. Έτσι, δημιουργείται ένα ακόμη εργαστήριο, την Παρασκευή. Οι χορευτές που μπορούν να είναι διαθέσιμοι τις Παρασκευές Οκτωβρίου και Νοεμβρίου 2016, μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους με δύο πρόσφατες φωτογραφίες έως και 30 Σεπτεμβρίου 2016 στα e-mail: info@pktheater.gr  & sofiakarayianni@gmail.com

Μετά την αποστολή των βιογραφικών θα ακολουθήσει απαντητικό e-mail μόνο σε όσους έχουν επιλεχθεί να παραβρεθούν στα εργαστήρια.

 


info: Θέατρο ΠΚ, Κασομούλη 30, (μετρό Νέος Κόσμος), τηλ. 210 901 16 77