Ακρόαση για χορευτές, περφόρμερς και άλλους ενδιαφερόμενους

portrait_af2

Σε συνέχεια του έργου τους σχετικά με τα πρότυπα που υπαγορεύουν τους όρους διεξαγωγής των παραστατικών τεχνών, οι Γάλλοι χορογράφοι Annie Vigier και Franck Apertet (les gens d’Uterpan) πραγματοποιούν μια ανοιχτή στο κοινό ακρόαση, που παρουσιάζεται ως παράσταση στην Ελλάδα.

Μέσω της ακρόασης, οι Annie Vigier και Franck Apertet (les gens d’Uterpan) σκοπεύουν να γνωρίσουν όχι μόνο χορευτές, αλλά και μια ευρύτερη ομάδα ανθρώπων που ενδιαφέρονται να πειραματιστούν με τις νέες τάσεις στον τομέα της δημιουργίας και της αναπαράστασης. Η ακρόαση θα λάβει χώρα την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017, από τις 8 μ.μ. μέχρι τις 11 μ.μ., στη σκηνή του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν-Φρυνίχου, στο πλαίσιο του προγράμματος της documenta 14 στην Αθήνα.

Οι χορευτές που θα επιλεχθούν από τους χορογράφους για να συμμετάσχουν στην ανοιχτή ακρόαση, θα προσληφθούν για την ημερήσια παρουσία τους και θα λάβουν το ποσό των 50€. Τα άτομα που θα επιλεγούν μετά το πέρας της ακρόασης θα προσληφθούν, έτσι ώστε να συνεργαστούν σε μελλοντικά έργα των les gens d’Uterpan κατά τη διάρκεια της documenta 14, αλλά και αργότερα.

Οι ενδιαφερόμενοι για την ακρόαση χορευτές πρέπει να έχουν βασικές γνώσεις της αγγλικής γλώσσας και να στείλουν πριν από την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 το βιογραφικό τους, μια φωτογραφία τους και ένα σύντομο βίντεο που θα δείχνει τον ενδιαφερόμενο κατά τη διάρκεια ενός χορευτικού ή μιας περφόρμανς, καθώς και μια συνοδευτική επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην ακόλουθη διεύθυνση: contact.lesgensduterpan@gmail.com. Οι υποψήφιοι που θα επιλεχθούν, θα ενημερωθούν μέσω e-mail.