Ακρόαση για το νέο έργο του Athens Children’s Ballet

auditions-2017-acb

11 & 12 Μαρτίου 2017

Μετά από την επιτυχία της παράστασης «Περσεφόνη: το Μυστικό των Εποχών», το Athens Children’s Ballet προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους σε ακρόαση για να στελεχώσει τη φετινή του ομάδα!

Μπαίνοντας δυναμικά στην 5η συνεχόμενη χρονιά δραστηριότητας, το ACB αναζητά χορευτές και χορεύτριες ηλικίας 10‐23 ετών (έως και 24 ετών για τους άντρες) για το πρόγραμμα χοροδιδασκαλίας του.

Τη διδασκαλία για το 2017 έχει αναλάβει για 2η συνεχόμενη χρονιά ο ταλαντούχος Erico Montes, Α’ Χορευτής του Βασιλικού Μπαλέτου του Λονδίνου (Royal Ballet). Ο χορευτής και χορογράφος Erico Montes δημιούργησε για την ομάδα του Athens Children’s Ballet το πρωτότυπο κλασικό μπαλέτο «Περσεφόνη: Το Μυστικό των Εποχών» που παρουσιάστηκε στο θέατρο Παλλάς τον περασμένο Νοέμβριο. Θέλοντας να δημιουργήσει ξανά νέες εμπειρίες για τα παιδιά και εμπνευσμένος από την προσπάθειά τους, ο Erico θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα για να συνεχίσει το έργο του. Όπως ο ίδιος δήλωσε σε συνέντευξή του «πρωτοβουλίες σαν αυτές του Athens Children’s Ballet είναι που προσφέρουν σημαντικές εμπειρίες στα παιδιά, γνώσεις γύρω από το χορό, αλλά και τη σημασία της συνέπειας, την αξία της ομάδας και της συνεργασίας». O Erico Montes έχει τιμηθεί με χρυσό μετάλλιο στο Διαγωνισμό Χορού του Ριέτι της Ιταλίας και έχει λάβει υποτροφία από το Βασιλικό Μπαλέτο του Λονδίνου. Στο ρεπερτόριό του συγκαταλέγονται ρόλοι από μπαλέτα όπως: Cinderella, The Rite of Spring, Enigma, Swan Lake, Theme and Variations, Les Patineurs, The Dream, The Nutcracker, κά. Ο ίδιος έχει δημιουργήσει ρόλους στα ακόλουθα έργα: Three Songs – Two Voices, Children of Adam and The Seven Deadly Sins. Επίσης συμμετέχει ως χορογράφος στο στούντιο Linbury και συνεργάζεται με το London Children’s Ballet.

Το πρόγραμμα του Athens Children’s Ballet έχει ως εξής: χοροδιδασκαλία με τον Erico Montes για μια εντατική βδομάδα τον Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο. Συνεχίζονται οι πρόβες κάθε Κυριακή μέχρι την ημερομηνία των παραστάσεων. Το πρόγραμμα κορυφώνεται με την παρουσίαση κλασικού μπαλέτου τον Δεκέμβριο σε γνωστό θέατρο της Αθήνας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την αίτηση (κλικ εδώ) και στέλνοντάς της ηλεκτρονικά στο: acb.auditions@gmail.com - Ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων: Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

 


info: acb.auditions@gmail.com - τηλ.: 210 620 68 63