Το SEAD καλεί για ακροάσεις στην Αθήνα

audition_facebook

8 Απριλίου 2017

Κάθε χρόνο το SEAD (Salzburg Experimental Academy of Dance) διοργανώνει ακροάσεις για την εισαγωγή στο 4ετές πρόγραμμα επαγγελματικών προπτυχιακών σπουδών χορού και στο 2ετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα I.C.E. - Choreographer's Year και Bodhi Project - Professional Company Year.

Ο πρώτος γύρος των ακροάσεων πραγματοποιείται σε πολλές διαφορετικές πόλεις σε όλο τον κόσμο. Εφέτος θα διεξαχθεί στην Αθήνα. Οι υποψήφιοι που περνούν με επιτυχία τον πρώτο γύρο, καλούνται να συμμετάσχουν στο δεύτερο γύρο ακρόασης στο Σάλτσμπουργκ (Αυστρία), όπου οι καλύτεροι χορευτές επιλέγονται για να σπουδάσουν στο SEAD.

Προπτυχιακό πρόγραμμα - καλλιτέχνης σε εξέλιξη: το SEAD αναζητά υποψηφίους με υψηλό επίπεδο τεχνικής, οι οποίοι διαθέτουν περιέργεια και νοημοσύνη και είναι μετριοπαθείς, αλλά και θαρραλέοι στη δουλειά τους και τη χορογραφική τους εμπειρία και γνώση. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι 18 ετών ή μεγαλύτεροι.

Μεταπτυχιακά προγράμματα - καλλιτέχνης σε πρακτική (i.c.e. and bodhi project): το SEAD αναζητά υποψηφίους που διαθέτουν --και μπορούν να το αποδείξουν-- μια πραγματική δέσμευση για το χορό, που είναι ώριμοι και υπεύθυνοι για την εκπαίδευσή τους, που θα φέρουν μια ενθουσιώδη και ειλικρινή παρουσία στο SEAD .


Εργαστήρια προετοιμασίας για τις ακροάσεις

 Move Mentors - Εντατική βδομάδα Χορού 2017 στο Σάλτσμπουργκ

 

  • 13 έως 18 Φεβρουαρίου 2017, με τη Vita Osojnik
  • 10 - 15 Απριλίου 2017, με τον Milan Tomášik

Συμμετέχοντας σε εργαστήρια μιας βδομάδας, οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση για το πώς είναι η καθημερινή ζωή του προγράμματος στο SEAD. Στα MoveMentors εντατικά εργαστήρια χορού γίνονται καθημερινά πρωινά μαθήματα γιόγκα, σύγχρονος χορός και μπαλέτο, έτσι όπως διδάσκονται στο SEAD.

Τα απογευματινά εργαστήρια θα περιλαμβάνουν σύνθεση και αυτοσχεδιασμό. Οι δάσκαλοι δίνουν σε μικρές ομάδες, εξατομικευμένες συμβουλές καθοδήγησης, κάτι που αποτελεί μια σπάνια ευκαιρία για να λάβει ο σπουδαστής προσωπικό σχόλιο και βοήθεια, ώστε να φέρει στην επιφάνεια τον καλύτερο χορευτικό του εαυτό. Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία για τον αφοσιωμένο σπουδαστή, να βελτιώσει το τεχνικό του επίπεδο, καθώς και για να «παρουσιαστεί» στο SEAD.

Κόστος εργαστηρίων:

  • για τους σπουδαστές χορού: 300€, συν 50€ προκαταβολή
  • μη σπουδαστές: 400€, συν 50€ προκαταβολή

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εργαστήρια των ακροάσεων εδώ και δείτε την on-line διαδικασία εγγραφής με κλικ εδώ.

 


info: τόπος διεξαγωγής ακροάσεων στην Αθήνα: Dance Cultural Centre, Πειραιώς 76, Κεραμεικός, τηλ. 210-523 05 82 και 210 523 13 02 | ώρα ακρόασης: 10.30 - 13.30  | ημερομηνία ακρόασης: 8 Απριλίου 2017.