Ακρόαση από το Σύνδεσμο Χορού

syndesmos-xoroy

 11 Φεβρουαρίου 2017

Ο Σύνδεσμος Χορού αναζητά νέους επαγγελματίες χορευτές και χορεύτριες για μια παράσταση που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο 2017. Το κάλεσμα είναι ανοιχτό σε απόφοιτους επαγγελματικών σχολών χορού από το 2010 και μετά.

Η ομάδα των χορευτών θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με τις: Βάσω Γιαννακοπούλου, Ίρις Καραγιάν, Μαρία Κολιοπούλου, Μαριέλα Νέστορα και Κατερίνα Σκιαδά, καθώς και με επαγγελματίες στο χώρο της δραματουργίας, μουσικής, σκηνογραφίας, ενδυματολογίας και φωτισμού.

Το πρότζεκτ αυτό ακολουθεί μια ιδιαίτερη δημιουργική διαδικασία με στόχο τη συλλογική δημιουργία. Οι ερμηνευτές εκτός από τη διαδικασία δημιουργίας της παράστασης θα αποκτήσουν εμπειρία ως προς την υλοποίηση και ανάπτυξη μιας ιδέας μέσα από τα διαφορετικά επίπεδα συνεργασίας, δραματουργικής επεξεργασίας και θεωρητικής προσέγγισης.

Προϋπόθεση για την συμμετοχή στο πρότζεκτ είναι η πλήρης διαθεσιμότητα στο πρόγραμμα προβών την περίοδο: 24 Φεβρουαρίου - τέλος Ιουνίου.

Πρόβες

  • 24 Φεβρουαρίου- 22 Μαΐου, 3-4 φορές την εβδομάδα, 11:00-17:00
  • 27 Μαΐου - παράσταση 6 φορές την εβδομάδα, 11:00-17:00

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί 11 Φεβρουαρίου 2017, ώρα 15:00-20:00, στο στούντιο STUDIO SOMA Θωμά Οικονομάκου, 11-13 Ν.Ψυχικό.

Δήλωση συμμετοχής στο rapidlybecoming@gmail.com στέλνοντας: όνομα, επώνυμο, έτος αποφοίτησης, ηλεκτρονική διεύθυνση και τηλέφωνο. Την ημέρα της ακρόασης παρακαλείστε να έρθετε μισή ώρα νωρίτερα και να έχετε μαζί σας ένα σύντομο βιογραφικό μίας παραγράφου και μία φωτογραφία πορτραίτο.