Ακρόαση εθελοντών για την ομάδα Αμάλγαμα

20171128_154638_resized

Η ομάδα χορού Αμάλγαμα της Μαρίας Γοργία αναζητά μικρό αριθμό εθελοντών για να συμμετάσχουν σε λίγες σκηνές του νέου έργου της, που θα παρουσιαστεί από τα τέλη Φεβρουαρίου 2018, στην Αθήνα.

Αναζητούνται γυναίκες και άνδρες από 40 μέχρι και 70 ετών, με επαγγελματική ή χωρίς επαγγελματική εμπειρία στο θέατρο, χορό, ή περφόρμανς. Ο χρόνος των προβών θα είναι σύντομος και δεν θα ξεπεράσει τις 20 ώρες συνολικά.

Οι σκηνές αυτές θα πραγματοποιηθούν μόνο αν βρεθεί το «κατάλληλο» ανθρώπινο δυναμικό, διαφορετικά θα αντικατασταθούν από άλλες. Το έργο ενδέχεται να πάρει παρατάσεις, οπότε η διαθεσιμότητα και η δέσμευση των συμμετεχόντων για την περίοδο των παραστάσεων θα είναι ένας από τους σημαντικούς παράγοντες επιλογής τους. Οι παραστάσεις θα πραγματοποιούνται τα παρασκευοσαββατοκύριακα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν ένα βιογραφικό και μια φωτογραφία στο gorgiamalgama@yahoo.gr μέχρι και τις 23 Δεκεμβρίου 2017. Η κλειστή ακρόαση (μετά από απάντηση της χορογράφου στο mail σας), θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιανουαρίου 2018 στο 'Χώρο' της ομάδας Αμάλγαμα (Μενάνδρου 47 , Αθήνα) και ώρα 13.30.