Ακροάσεις και υποτροφίες για το HOPA – Σεπτέμβριος 2018

hopa-auditions-2018-ba-instagram

Το ΗΟΡΑ σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΑΞΙΑ, διοργανώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα ακροάσεις για την επιλογή των σπουδαστών του τριετούς προγράμματος σπουδών για επαγγελματίες χορευτές. Οι ακροάσεις έχουν θέμα ένα ανοιχτό μάθημα χορογραφίας σε Μπαλέτο, Σύγχρονο Χορό και Αυτοσχεδιασμό, με στόχο την διαπίστωση της χορευτικής αντίληψης των διαγωνιζομένων.

Θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε άτομα με ταλέντο να ακολουθήσουν το όνειρό τους, η κριτική επιτροπή εγκρίνει υποτροφίες σπουδών που καλύπτουν μέρος των διδάκτρων. Τα αποτελέσματα της συμμετοχής στην ακρόαση, καθώς και της δυνατότητας υποτροφίας, ανακοινώνονται λίγες ημέρες μετά την ακρόαση, σε προσωπικό ραντεβού.

Οι προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά για συμμετοχή σε ακρόαση είναι:

  • Να είστε 18 ετών και άνω (φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας).
  • Να έχετε προηγούμενη ενασχόληση σε οποιοδήποτε είδος χορού (βιογραφικό σημείωμα).
  • Απολυτήριο Λυκείου (φωτοαντίγραφο).
  • Συνέντευξη.

Η επόμενη ακρόαση έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018, ώρα 17:30. Οι συμμετέχοντες πρέπει να βρίσκονται στον χώρο 30' νωρίτερα για ζέσταμα, με την ακόλουθη ενδυμασία: μαύρη φόρμα και άσπρο μπλουζάκι για το σύγχρονο χορό και παπουτσάκια μπαλέτου, καλσόν και κορμάκι για τα κορίτσια και κολάν για τα αγόρια για το μπαλέτο.

 


info: HOPA - House Of Performing Arts, Αχαΐας 26, Αθήνα (Μετρό Πανόρμου), e-mail: info@hopa.academy | Για δήλωση συμμετοχής εδώ