Ακρόαση για το Μπαλέτο της ΕΛΣ

logo_lyriki_skini_thumb--5

Η Εθνική Λυρική Σκηνή προκηρύσσει ακρόαση για την πρόσληψη εννέα (9) χορευτών ή χορευτριών μπαλέτου την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 και την Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019, στα στούντιο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Λεωφόρος Συγγρού 364, Τ.Κ. 176 74). Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση, οφείλουν να αποστείλουν έως και την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 12.00 στην ηλεκτρονική διεύθυνση balletcompany@nationalopera.gr, τα εξής δικαιολογητικά:

 

α) το έντυπο της αίτησης, β) βιογραφικό σημείωμα, γ) φωτογραφία, δ) βίντεο με μία κλασική ή νεοκλασική variation και ε) τη δήλωση συγκατάθεσης συμπληρωμένη.

  • Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν τo έντυπο της αίτησης, καθώς και τη δήλωση συγκατάθεσης από την ιστοσελίδα της ΕΛΣ www.nationalopera.gr. Αιτήσεις οι οποίες δεν θα περιλαμβάνουν κάποιο από τα παραπάνω στοιχεία, δεν θα γίνονται δεκτές. Η δήλωση συγκατάθεσης θα πρέπει να συμπληρωθεί από τους ενδιαφερόμενους αφού συμβουλευτούν την πολιτική βιογραφικών της ΕΛΣ.
  • Θα γίνονται δεκτές αιτήσεις χορευτών που έχουν γεννηθεί από την 1η Ιανουαρίου 1991, μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 1999.
  • Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί κατόπιν πρόσκλησης σε χορευτές που θα επιλεγούν. Η πρόσκληση καθώς και το πρόγραμμα το ακρόασης θα σταλούν στους χορευτές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έως την Τρίτη 26  Φεβρουαρίου 2019. 
  • Οι  συμβάσεις των προσληφθέντων θα είναι συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου, διάρκειας ενός (1) έτους. Για την πρόσληψη στην ΕΛΣ οι επιτυχόντες απαιτείται να εκδώσουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά (ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, άδεια εργασίας σε περίπτωση αλλοδαπού κτλ.), καθώς και να υπάγονται φορολογικά στην Ελλάδα.
  • Η ακρόαση ενδέχεται να βιντεοσκοπηθεί για αρχειακούς σκοπούς.


Η απόφαση θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 22  Μαρτίου 2019 στην ιστοσελίδα της ΕΛΣ.
 


info: κ. Βίκυ Μπούρχα, Τηλ. 213 0885781, κ. Ιβάνα Κατσούλα, Τηλ. 213 0885782