Ο Δ. Παπαϊωάννου αναζητά άνδρες ερμηνευτές για το νέο του έργο

auditions_the_great_tamer_basel_culuturescapes_photograph_by_julian_mommert_performers_costas_chrysafidis_ektor_liatsos_ioannis_michos_drossos_skotis_christos_strinopoulos_yorgos_tsiantoula_20170930_jcm_4889_smaller_file

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΚΡΟΑΣΗ

Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου αναζητά άνδρες ερμηνευτές για το νέο του έργο. Για να κάνετε αίτηση θα πρέπει:

► Να είστε μεταξύ 18 και 45 ετών και να έχετε εκπαιδευτεί στην κίνηση (χορευτής, ηθοποιός, ακροβάτης, κλπ)

► Να έχετε δυνατή τεχνική και να είστε σε εξαιρετική φυσική κατάσταση.

► Να είστε διαθέσιμοι από αρχές Δεκεμβρίου 2019 μέχρι και τον Ιούλιο του 2022, για πρόβες και παραστάσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι πρόβες και οι πρώτες παραστάσεις θα γίνουν στην Αθήνα.

► Να μιλάτε καλά αγγλικά.

Η αίτησή σας θα πρέπει να συνοδεύεται από:

1. ένα σύντομο βιογραφικό

2. τρεις φωτογραφίες (πορτρέτο, ολόσωμη και ολόσωμη με μαγιό)

3. ένα video link με πρόσφατο δείγμα της δουλειάς σας. Το βίντεο πρέπει να μην ξεπερνάει τα 5 λεπτά, να μην έχει επεξεργασία στην ταχύτητα και να έχει καλή ποιότητα. Πρέπει να φαίνεστε καθαρά ακόμη κι αν εμφανίζονται και άλλοι στο βίντεο, θα πρέπει να υπάρχει ένδειξη για το ποιος είστε και σε ποιο σημείο του βίντεο εμφανίζεστε.

Η αίτηση πρέπει να σταλεί μέχρι τις 10 Μαρτίου 2019 στις 6 μ.μ, ΜΟΝΟ με email στο auditions@dimitrispapaioannou.com Θα ειδοποιηθείτε μέχρι τις 10 Απριλίου 2019 αν θα είστε καλεσμένος στις ακροάσεις.

Οι ακροάσεις θα γίνουν στην Αθήνα από Δευτέρα 6 έως Σάββατο 11 Μαΐου 2019. Ο πρώτος κύκλος των ακροάσεων θα γίνει στις 6 και 7 Μαΐου 2019. Η επαναληπτική ακρόαση - εργαστήριο για αυτούς που θα επιλεχθούν, θα γίνει μεταξύ 7 και 11 Μαΐου 2019. Θα ενημερωθείτε για το αν θα πάρετε μέρος στην επαναληπτική ακρόαση, το βράδυ της 7ης Μαΐου 2019.
 

φωτο: Julian Mommert  | The Great Tamer (2017) by Dimitris Papaioannou