Μπαλέτο για ενήλικες

Μπαλέτο για ενήλικες (αρχάριο)

με τη Νίκη Λουλαδάκη

 

κάθε Τρίτη 20.00 – 21.30

«Το μπαλέτο είναι ένας χορός που εκτελείται από την ανθρώπινη ψυχή» - Αλ. Πούσκιν

Γιατί ονειρευόμασταν, παιδιά, να μπούμε σε μια τάξη μπαλέτου και να γευτούμε την ομορφιά αυτού του χορού! Άλλα ίσως δεν μπορέσαμε και μεγαλώνοντας πιστέψαμε πως το μπαλέτο είναι πλέον απαγορευμένο για μας! Δεν είναι έτσι όμως!
Ένα μάθημα αρχαρίων που απευθύνεται σε ενήλικες που ακόμη επιθυμούν και τολμούν ν’ αγγίξουν τη μαγεία του Μπαλέτου. Με σεβασμό στις ιδιαιτερότητες του κάθε σώματος και όχημα τη λυρικότητα του ρώσικου συστήματος (Vaganova), σας προσκαλούμε να χορέψετε ……….Μπαλέτο!

Λίγα λόγια για τη Νίκη Λουλαδάκη :
Σπούδασε χορό στη Ραλλού Μάνου και μουσική στο Ελληνικό Ωδείο . Έχει πτυχίο διδασκαλίας κλασικού μπαλέτου, σύγχρονου χορού και ρυθμικής από την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή της Δ. Γρηγοριάδου και πτυχίο πιάνου και ανώτερων θεωρητικών. Aπό το 1992 παρακολούθησε σεμινάρια Physical Theatre και συνεργάστηκε σαν performer με την ομάδα Song of the Goat στο studio Grotowsky. Είναι ιδρυτικό μέλος και βασική κινησιολόγος της ομάδας "Θέατρο στο Μεταίχμιο". Έχει χορέψει σε ομάδες σύγχρονου χορού και έχει συμμετάσχει σε ομάδες σωματικού θεάτρου ως performer. Παράλληλα εκπαιδεύτηκε στη χοροθεραπεία, το ψυχόδραμα και το θεατρικό παιχνίδι. Απο 1990 εργάζεται ως δασκάλα χορού, μουσικοκινητικής και αυτοσχεδιασμού με ενήλικες και παιδιά. Είναι συντονίστρια του προγράμματος μουσικοκινητικής αγωγής στο Κέντρο Διαδραστικής Μάθησης Ένεκα Παιδείας. Συνθέτει μουσική για το θέατρο και εργάζεται ως μουσικός αυτοσχεδιαστής σε μαθήματα σύγχρονου χορού. Έχει σκηνοθετήσει και χορογραφήσει παραγωγές της ομάδας "Θέατρο στο Μεταίχμιο" για θέατρο δρόμου και τελετουργικό θέατρο.

info :  Oriental Expression Studio, Λ.Βουλιαγμένης 272 Α δίπλα στο Athens Metro Mall (ΜΕΤΡΟ Άγ. Δημήτριος – έξοδος Βουλιαγμένης) Τηλ. 2109735888– κιν.6992553320