Κλασικός χορός με τον Τ. Βασιλάκο

Ο Ταξιάρχης Βασιλάκος ξεκίνησε τη σπουδή κλασικού χορού στην επαγγελματική σχολή της Νίκης Κονταξάκη. Με κατατακτήριες εξετάσεις εισήχθη στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης, όπου υπό την καθοδήγηση της Δήμητρας Παπαθανασοπούλου, ο κλασικός χορός έγινε προτεραιότητά του. Στο Παρίσι, με υποτροφία του ΙΚΥ, γνωρίζει την παιδαγωγική των Wilfride Piollet, "barres flexibles" και Jean Guizerix.

Σε ελεύθερα μαθήματα, σε Αθήνα και Παρίσι, έρχεται σε επαφή με τους Daniel Lommel, Βασιλική Κίκνα, Κόνραντ, Δημήτρη Καμινάρη, Wayne Byers, Alexandre de la Caffiniere και άλλους. Χρησιμοποιεί την κλασσική τεχνική πότε αυτούσια και πότε επιλεκτικά σε προσωπικές δημιουργίες - Αγάπη μου - και έργα άλλων χορογράφων, όπως Αντώνης Φωνιαδάκης, Geraldine Armstrong, Sandrine Robin κλπ.
Είναι επίσης μουσικός (ακκορντεόν και πιάνο) και τελειόφοιτος στο τμήμα Μουσικών Σπουδών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας.

 

  • Τετάρτη: 6μμ-7:30μμ (αρχάριο και μέσο επίπεδο, για έφηβους και ενήλικες)
  • Παρασκευή: 8μμ-9:30μμ (αρχάριο και μέσο επίπεδο, για εφήβους και ενήλικες)
  • Σάββατο: 11πμ-12:30μμ (ανοιχτό)

 

info : Στούντιο Point of Contact,, Πλατεία Κουμουνδούρου 25, 6ος όροφος │ Τιμή μαθήματος 7€ και επιπλέον δυνατότητες πληρωμής για σύνολο μαθημάτων │ Επικοινωνία: 693 83 09 554 και taxiarhis_v@yahoo.gr