Σύγχρονος Χορός με τον Άρη Παπαδόπουλο

Το μάθημα απευθύνεται σε αρχάριους και άτομα με μικρή εμπειρία στον σύγχρονο χορό και προτείνει μια σειρά μικρών κινητικών φράσεων-λεξιλόγιο και μικρούς αυτοσχεδιασμούς, με στόχο την ενεργοποίηση ολόκληρου του σώματος, την ενδυνάμωση και την εξοικείωσή του με νέους, ή άλλους τρόπους κίνησης πέρα των καθημερινών. Ξεκινώντας από το πάτωμα, ως βάση στήριξης, θα ανέβουμε επίπεδο σταδιακά, όχι για να ξεφύγουμε από τη βαρύτητα, αλλά για να την συμπεριλάβουμε και να την εκμεταλλευτούμε στην κίνησή μας.

Ο Άρης Παπαδόπουλος γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα.Στα 5 του χρόναι αποφάσισε πως όταν μεγαλώσει.. θα γίνει άλογο. Εν το μεταξύ, χωρίς να το καταλάβει, έκανε καταδύσεις, πρόλαβε να σπουδάσει αρχιτεκτονική, να ταξιδέψει, να ξαναγυρίσει, να δουλέψει, να τα παρατήσει όλα και να ασχοληθεί από την αρχή με το σώμα, την κίνηση και το χορό. Σε περιόδους κρίσης χορεύει όσο μπορεί περισσότερο.
Και αυτό τελικά είναι όσο πιο ά-λογο γίνεται.

 


info : yoga hot spot,  Ζωοδόχου Πηγής 17, Εξάρχεια, 1ος όροφος, τηλ. 6945 613232  |  τιμή μαθήματος:  8€ το μάθημα, ή 50€ το μήνα | Κάθε Τρίτη  και Σάββατο 18.30-20.00 |