Σύγχρονος χορός με τον Γιάννη Νικολαϊδη

yiannis-nikolaidis-web-small

Το μάθημα του Γιάννη Νικολαϊδη χαρακτηρίζεται από έντονη σωματικότητα και σκοπό έχει το ακόνισμα και τη διεύρυνση της ικανότητας που έχει το σώμα και το μυαλό μας να προσαρμόζονται κάθε στιγμή στις κινητικές ανάγκες του μαθήματος, της σκηνής, του αυτοσχεδιασμού, ή ακόμη και μιας βόλτας στις ταράτσες των κατοικιών μας!

Τα μαθήματα απευθύνονται σε επαγγελματίες χορευτές και ερασιτέχνες με όρεξη για εξερεύνηση, ενώ την τελευταία Παρασκευή κάθε μήνα θα ακολουθεί δωρεάν και ανοιχτό jam αυτοσχεδιασμού μετά το πέρας του μαθήματος.

Το στούντιο της ομάδας για όσους δε το γνωρίζουν ήδη, βρίσκεται στη Πλάκα, 2 λεπτά απόσταση από τους σταθμούς του μετρό Συντάγματος και Μοναστηρακίου. Διαθέτει ένα ιδιαίτερα φιλικό πάτωμα φτιαγμένο από χορευτές για χορευτές.

Ο Γιάννης Νικολαϊδης αποφοίτησε από τη Κ.Σ.Ο.Τ. και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τις ομάδες χορού griffon, Οκτάνα, λάθος κίνηση, Πέρσας Σταματοπούλου, καθώς και με τους Δημήτρη Παπαϊωάννου, Αντώνη Φωνιαδάκη, Αγγελική Στελλάτου, κ.α. Διδάσκει σύγχρονο χορό τα τελευταία 8 χρόνια σε στούντιο και σχολές υποκριτικής και θεάτρου. Έχει συν-χορογραφήσει 3 έργα, καθώς και ένα σόλο για τον εαυτό του για το διεθνές project City to City Cabaret. Τελευταία του σκηνική απόπειρα το “blind date”, μια αυτοσχεδιαστική πρόταση με χορευτές-αυτοσχεδιαστές από διαφορετικά μέρη του κόσμου, με σκοπό την αυτόματη ανακάλυψη του άλλου χορευτή, συνάδελφου-performer  στη σκηνή σε πραγματικό χρόνο! Το project  ήδη παρουσιάστηκε στο Λονδίνο και στη Σόφια και παραμένει ανοικτό...
 


info : Στούντιο χορού griffon, Απόλλωνος 23, Πλάκα, 1ος όροφος  |  Τετάρτη και Παρασκευή απο 7 Μαρ 2012 - ώρες : 20:00 - 22:00 | τηλ επικοινωνίας : 6976622866 και e-mail yiannisnap@yahoo.gr