Μαθήματα σύγχρονου χορού με την Ιωάννα Αποστόλου

ioanna-

Από 15 Μαίου στο ΤΡΑΣΤ

 

Λίγα λόγια για το μάθημα

Το μάθημα βασίζεται στις αρχές των τεχνικών του σύγχρονου χορού και απευθύνεται σε όσους έχουν καλή σχέση με την κίνηση. Ξεκινώντας με ένα δυναμικό και συνεχόμενο ζέσταμα, το οποίο θα οργανωθεί ανάλογα με τις ανάγκες και το επίπεδο της ομάδας, θα περάσουμε σε κινητικούς συνδυασμούς, των οποίων η πολυπλοκότητα σταδιακά θα αυξάνεται.
Στόχος είναι να βάλουμε το σώμα μας στη διαδικασία της γρήγορης και εύκολης μεταφοράς στο χώρο, στην εύρεση διαφορετικών δυναμικών της κίνησης και στον τρόπο μετάβασης από τη μία ποιότητα της κίνησης στην άλλη, λειτουργώντας στα πλαίσια της ομάδας.

 

Ιωάννα Αποστόλου

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Αποφοίτησε από την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης το 2007. Ως υπότροφος του ιδρύματος «Αδελφοί Πράτσικα» συνέχισε τις σπουδές της στο σύγχρονο χορό στο Folkwang Hochschule στο Essen της Γερμανίας.
Ως χορεύτρια έχει συνεργαστεί με το χοροθέατρο Ύψιλον της Αγγελικής Στελλάτου, τη χοροθεατρική ομάδα X- it του Φώτη Νικολάου,την YELP danceco, την Όλια Λυδάκη (ομάδα Βίδα),τη Λία Τσολάκη, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Ομάδα Σύγχρονου Χορού του Χάρη Μανταφούνη, τον Παναγιώτη Αργυρόπουλο (Χορευτές του Βορρά), την ομάδα Ad Hoc, την Lumi dance co. κ.α
Ως χορογράφος έχει συνεργαστεί με τη θεατρική ομάδα plays2place και ως βοηθός χορογράφου της Αγγελικής Στελλάτου στην παραγωγή «καν.ιβ.αλοι» της ομάδας Ύψιλον. Από το 2008 διδάσκει σύγχρονο χορό στην σχολή χορού της Έλενας Βακαλοπούλου, καθώς και σε studios χορού για μικρότερα διαστήματα, όπως το Baile del barrio, seli kanou studio κ.α.


 


info: χώρος ΤΡΑΣΤ, Αγίου Μάρκου 29, 2ος όροφος, Αθήνα, τηλ. επικοινωνίας: 6972 558593  |  κόστος μαθημάτων: 8 € το μάθημα, 50 € ο μήνας  |  Από 15 Μαΐου 2012, κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 20.30 - 22.00  |