Μαθήματα τεχνικής με την Κατερίνα Σκιαδά

p5056330

Κατά τη διάρκεια των δυο πρώτων εβδομάδων του Kinitiras Choreography Lab, θα γίνουν 9 μαθήματα τεχνικής για τους συμμετέχοντες σε αυτό, αλλά και για όποιον άλλο το επιθυμεί.
Μέσα από τη σειρά αυτών των μαθημάτων θα προσπαθήσουμε να εστιάσουμε την προσοχή μας στην ερμηνεία. Στο μεταβατικό αυτό στάδιο που κάνει τη διαφορά μεταξύ εκτέλεσης χορογραφίας και παράστασης. Χτίζοντας με αυτό τον τρόπο και καλλιεργώντας ο καθένας τα δικά του εργαλεία που ορίζουν την τεχνική του, όχι μόνο καθαρά κινητικά, αλλά και ερμηνευτικά και όχι μόνο σε σχέση με τον εαυτό του, αλλά πως επικοινωνεί αυτό στην υπόλοιπη ¨ομάδα¨ και φυσικά στους θεατές.

Κατερίνα Σκιαδά
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Απόφοιτος της Επαγγελματικής σχολής χορού της Μ.Σοφού (1995). Συνέχισε τις σπουδές της στο London Contemporary School of Dance( 1995-1996). Xόρεψε με την ομάδα¨ Transitions Dance Company, Advanced performance course της σχολής Laban Centre, από όπου αποφοίτησε με τιμητική διάκριση. ΄Εχει xoρέψει σε έργα των χορογράφων L.Anderson, C.Linehan, C.Broumachon, C.Creange, J.Watton, W.Forsythe και της ομάδας Deja Donne. Στην Ελλάδα έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τις ομάδες "Κινητήρας", "Ομάδα Σύγχρονου χορού της Πέρσας Σταματοπούλου", "sine qua non", "Landscape", "Griffon", την Α.Στελλάτου και τον Κ.Ρήγο. Συμμετείχε ως βοηθός χορογράφου στις τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων, ΑΘΗΝΑ 2004. Είναι ιδρυτικό μέλος της ομάδας Lemurius.

Πότε: 18 - 30 Ιουλίου 2012
Κόστος για τους συμμετέχοντες του Lab: 50 ευρώ
Κόστος: 65 ευρώ
Drop in: 8 ευρώ

Σε κάθε περίπτωση είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων

'Ώρα μαθημάτων: 9:45 -- 11:15


info: Κινητήρας studio, Artistic Residency Centre, Ερεχθείου 22, Ακρόπολη, Αθήνα 11742, Τηλ: 210.9248 328