Μαθήματα σύγχρονου χορού με την Ιωάννα Αποστόλου

ioanna_apostolou_eida_sto_choro_ti_mageia11

Ξεκινώντας από μία σειρά ασκήσεων, η οποία θα οργανωθεί ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας και θα στοχεύει στην ενδυνάμωση, αλλά και στην κατανόηση των δυνατοτήτων του σώματος, θα περάσουμε σε κινητικούς συνδυασμούς, των οποίων η πολυπλοκότητα σταδιακά θα αυξάνεται.

Στόχοι του μαθήματος είναι να βάλουμε το σώμα μας στη διαδικασία της εύκολης και αβίαστης μεταφοράς του στο χώρο, η εύρεση διαφορετικών δυναμικών της κίνησης, ο τρόπος μετάβασης από τη μία ποιότητα της κίνησης στην άλλη και τελικά, η απόλαυση της έκφρασης μέσα από το χορό, τη μουσική και την ομαδική συνεργασία!


Ιωάννα Αποστόλου

Αποφοίτησε από την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης το 2007. Ως υπότροφος του ιδρύματος Πράτσικα συνέχισε τις σπουδές της στο σύγχρονο χορό στο Folkwang Hochschule στο Essen της Γερμανίας. Ως χορεύτρια έχει συνεργαστεί με την Αγγελική  Στελλάτου, την  X- it dancetheatre του Φώτη Νικολάου, την Yelp danceco, την Όλια Λυδάκη, τη Λία Τσολάκη, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Ομάδα Σύγχρονου Χορού του Χάρη Μανταφούνη, τον Παναγιώτη Αργυρόπουλο, την ομάδα Ad Hoc, την Lumi dance co. κ.α
Από το 2008 διδάσκει σύγχρονο χορό στην σχολή χορού της Έλενας Βακαλοπούλου, της Νένας Παπαγεωργίου, καθώς και σε άλλα studios χορού. Από το 2012 διδάσκει σύγχρονο χορό στη Δημοτική Σχολή Χορού της Καλαμάτας.

 


info :  Art Act Area, Νatassa Zouka - Αθηνάς 12, Μοναστηράκι - 211 4035789  | κάθε Τετάρτη  | ώρα 20.00 - 21.30 |