Μαθήματα σύγχρονου χορού με την Αλεξάνδρα Ρογκόβσκα

nea-eikona-14

Το μάθημα ξεκινά με απλές ασκήσεις στο πάτωμα που έχουν σκοπό να αφυπνίσουν και να ενδυναμώσουν όλο το σώμα. Στη συνέχεια ακολουθεί ένας δομημένος αυτοσχεδιασμός μέσα από τον οποίο εξερευνούμε διάφορα εργαλεία τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και να ενσωματώσουμε στην κινησιολογία μας. Τέλος, οδηγούμαστε σε μια σειρά από συνδυαστικές κινητικές φράσεις στις οποίες δουλεύουμε πάνω στις εναλλαγές στις διαφορετικές ποιότητες και δυναμικές.

Η Αλεξάνδρα Ρογκόβσκα ξεκίνησε μπαλέτο στην Ουκρανία σε ηλικία 8 χρονών και συνέχισε τις σπουδές της στην Καλαμάτα και αργότερα στην Αθήνα, όπου αποφοίτησε από την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης (ΚΣΟΤ).
Τα τελευταία δυο χρόνια, η Αλεξάνδρα έχει εργαστεί ως βοηθός του Bruno Caverna με πρόσφατα projects τη δημιουργία ενός κομματιού για την ομάδα MDTIst της Κωνσταντινούπολης και ένα dance residency στο Πανεπιστήμιο Χορού του Stavanger, Νορβηγία.info : Perfect Massin, Θωμά Οικονόμου 11, Παράλληλος Κατεχάκη | από Παρασκευή 15/2/2013 και κάθε Παρασκευή | ώρα : 16:00-17:30 |  Κόστος μαθήματος: 5 € - Ανοιχτό Επίπεδο | Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ. 6946011841 και alex.rogovska@gmail.com