Μαθήματα για άνεργους

kinitiras-class-photo-eleni-taxeri

Η κρίση μας αγγίζει

αλλά δε μας περιορίζει!


Η πρόσβαση στην τέχνη αποτελεί δικαίωμα όλων, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης. Σε κόντρα των καιρών, η ομάδα του Κινητήρα διατηρεί τις ειδικά διαμορφωμένες τιμές για ανέργους στα πρωινά μαθήματα χορού, θεάτρου και yoga, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα σε οικονομικά ασθενέστερους, να δημιουργήσουν και να εκφραστούν ελεύθερα.

 

  • Μάθημα Κινητήρας  (χορός-θέατρο-χαλάρωση)

Το μάθημα αυτό έχει σχεδιαστεί με σκοπό να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση των ανθρώπων. Μέσα από σωματική άσκηση, κινητικούς και θεατρικούς αυτοσχεδιασμούς και χαλάρωση, οι συμμετέχοντες ηρεμούν και έρχονται σε επαφή με τον εσωτερικό τους εαυτό. Αναπτύσσουν το ομαδικό πνεύμα μέσω της καθημερινής τριβής με την τέχνη και δημιουργούν έναν προσωπικό προγραμματισμό καθημερινότητας, ώστε η ζωή να συνεχίζει να ανακαλύπτει το νόημα της.

Κάθε Δευτέρα, 10.30-12.00, με τις Αφροδίτη Βερβενιώτη, Φλώρα Καλομοίρη - Με επίδειξη της κάρτας ανεργίας, ειδική τιμή 3 € το μάθημα

  • Μάθημα δυναμικής yoga

Η πρακτική αυτή συνδυάζει δυναμικές στάσεις με δυνατή ρυθμική αναπνοή (Ujjayi). Ο συνδυασμός αυτός ανοίγει με ασφάλεια το σώμα και ταυτόχρονα το δυναμώνει, ενώ η προσπάθεια συγκέντρωσης στην πρακτική και σε συγκεκριμένα σημεία επιφέρει αλλαγές στο νου και τον τρόπο σκέψης. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή τόσο σε σωματικό, όσο και σε πνευματικό και ψυχολογικό επίπεδο: μια πιο θετική ματιά για τον εαυτό μας και τον κόσμο που μας περιβάλλει.

Κάθε Τετάρτη, 11:00-12:30 με τη Γεωργία Δημητριάδη - Με επίδειξη της κάρτας ανεργίας, ειδική τιμή 5€ το μάθημα

  • Μάθημα σύγχρονου χορού

Για όσους θέλουν να γνωρίσουν τον σύγχρονο χόρο μέσα απο τη δική τους προσωπική κίνηση και έκφραση. Βασικό σημείο αναφοράς του μαθήματος είναι η συνύπαρξη, η συν-δημιουργία και η αλληλεπίδραση των ανθρώπων. Χρησιμοποιώντας δομημένες ασκήσεις, αλλά και τεχνικές αυτοσχεδιασμού, αναζητώνται οι δυνατότητες και τα όρια του σώματος, με σεβασμό στην ανατομία του και με στόχο την ποικιλία της σωματικής έκφρασης και δυναμικής.

Κάθε Σάββατο, 13.00-14.30 με τη Στέλλα Φωτιάδη - Με επίδειξη της κάρτας ανεργίας, ειδική τιμή 5 € το μάθημα

 

Όσοι ενδιαφερόμενοι δεν είναι κάτοχοι κάρτας ανεργίας, μπορούν να παρακολουθούν τα μαθήματα μέσω καρτών μαθημάτων του studio, ή drop in.

 


info :   Κινητήρας studio  - artistic residency centre, Ερεχθείου 22, Ακρόπολη, 2109248328  | Για πληροφορίες σχετικά με τις κάρτες μαθημάτων επισκεφθείτε το www.kinitirastudio.com