Μαθήματα Σύγχρονου χορού με τoν Βαγγέλη Τελώνη

img_7904

Σύγχρονος Χορός για αρχαρίους,

ή ανθρώπους με μικρή εμπειρία σε παρόμοια συστήματα κίνησης

 

Στο μάθημα αυτό θα εργαστούμε με βάση την προσωπική κίνηση και στοιχεία αυτοσχεδιασμού, συλλέγοντας ταυτόχρονα και στοιχεία από διάφορες τεχνικές σύγχρονου χορού.
Μάθημα έκπληξη που ανάλογα με το επίπεδο της ομάδας, θα αποκτά συγκεκριμένη δυναμική και χαρακτήρα.

Στο πρόγραμμα του μαθήματος περιλαμβάνεται ζέσταμα μέσα από ομαδικά παιχνίδια που σκοπό έχουν να κτίσουν μια ομάδα, να ανοίξουν τις αντιληπτικές μας ικανότητες, παρατηρώντας καλύτερα το χώρο και τα σώματα των γύρω μας, αναγνωρίζοντας τη σχέση ομάδας-μονάδας, βρίσκοντας τη θέση μας στον κοινό και τον προσωπικό μας χώρο. Μυαλό, κιναίσθηση και όλες οι άλλες αισθήσεις ενυπάρχουν και δουλεύουν ισάξια. Ηχητικό περιβάλλον σε θέση σημαντική, που οι μελωδίες θα συνοδεύουν, ή θα οδηγούν το συναίσθημα και την έμπνευση της κίνησης και του μαθήματος. Δημιουργική κίνηση και βασικοί κανόνες συνύπαρξης και συνεργασίας, που ως αποτέλεσμα έχουν την εφαρμογή των πληροφοριών αυτών στην καθημερινή μας ζωή.


Ο Βαγγέλης Τελώνης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη. Ασχολείται με το χορό, τη μουσική, το θέατρο και έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες και οργανισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό, ως επαγγελματίας ερμηνευτής και δημιουργός με παραστάσεις σε Ελλάδα, Βέλγιο, Γαλλία, Κίνα, Κύπρο, Ισπανία. Είναι απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης. Έχει ασχοληθεί με εναλλακτικές-ολιστικές θεραπείες. Κάνει Rejuvance και τεχνικές μάλαξης για το σώμα. Έχει μελετήσει θεωρία της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής, βοτανοθεραπεία και διατροφή, έχει μυηθεί σε ενεργειακές θεραπείες με προέλευση από την Ανατολή και τη Λατινική Αμερική. Διδάσκει σεμινάρια και μαθήματα κίνησης, σύγχρονο χορό, γυμναστική, γιόγκα, ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς και μεταποίηση τροφίμων ζαχαροπλαστικής και μαγειρικής σε παιδιά και ενήλικες σε στούντιο, σχολεία, εργαστήρια και σχολές σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Μεταξύ άλλων έχει υπάρξει μοντέλο για ζωγράφους και φωτογράφους, παίζει τζουρά και κάνει μικρές κατασκευές από ξύλο και ζωγραφική.

 


info : κάθε Πέμπτη 18.00-19.30 |  Απόλλωνος 23, 1ος όροφος, Σύνταγμα |  Για πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα σύγχρονου χορού: 6976622866 και στο e-mail : yiannisnap@yahoo.gr