Μάθημα Σύγχρονου Χορού με τη Στέλλα Φωτιάδη

stella-fwtiadi

Βασικό σημείο αναφοράς του μαθήματος είναι η συνύπαρξη, η συνεργασία, η συν-δημιουργία και η αλληλεπίδραση των ανθρώπων, με αφετηρία την προσωπική δουλειά και συνειδητοποίηση.
Αναζητούμε τις δυνατότητες και τα όρια του σώματος, σεβόμενοι την ανατομία του, στοχεύοντας στην ποικιλία της σωματικής έκφρασης και δυναμικής. Δουλεύοντας ατομικά, σε ζευγάρια και ομαδικά, θα χρησιμοποιήσουμε δομημένες ασκήσεις και συνδυασμούς, τη σωματική επαφή, την επικοινωνία, τον αυτοσχεδιασμό, τη μουσική που το ίδιο το σώμα παράγει.

Η Στέλλα Φωτιάδη είναι απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής χορού Ραλλού Μάνου και του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Παρακολούθησε σεμινάρια/μαθήματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με τους: Les Slovaks, Roberto Olivan, Ted Stoffer, Λίντα Καπετανέα, Josef Frucek, Andrew Harwood, Ori Flomin, Juan Cruz, , LaborGras (Renate Graziadei & Arthur Stäldi), Jeremy Nelson, Howard Katz, Davide Sportelli, Isael Cruz Mata, Constanza Macras, Martin Nachbar, Ami Garmon, David Hernandez, James Carles, κ.ά.
Στην Ελλάδα έχει συνεργαστεί με τη Smack dance company της Στέλλας Ζάννου, με την Αποστολία Παπαδαμάκη, τη Μάρω Γρηγορίου και την Εθνική Λυρική Σκηνή. Έχει συν-χορογραφήσει και χορέψει σε ένα ντουέτο, το οποίο κέρδισε το 1ο βραβείο στην κατηγορία του στον εθνικό διαγωνισμό χορού το 2005, και το οποίο παρουσιάστηκε την ίδια χρονιά στη Βαρκελώνη. Έχει διδάξει μουσικοκινητική αγωγή σε παιδιά, στη σχολή χορού Ραλλού Μάνου. Στο εξωτερικό (Βερολίνο, Βρυξέλλες) έχει συνεργαστεί ως χορεύτρια με τους: LaborGras, Howard Katz, Jessica Jobaris, Milla Koistinen, Sybille Mueller, Willie Dorner. Επίσης, έχει διδάξει σύγχρονο χορό στο Βερολίνο. Σήμερα, συνεργάζεται με τη χοροθεατρική ομάδα «Δαγίπολη» και είναι μέλος του «Θεάτρου του Πανικού» & διδάσκει σύγχρονο χορό.


 


info: Κινητήρας Studio-Artistic Residency Centre, Ερεχθείου 22, Ακρόπολη - Τηλ: 2109248328 | κάθε Σάββατο 13.00-14.30 | ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ: μηνιαία κάρτα 4 μαθημάτων 28 ευρώ, drop-in 8 ευρώ, για τους κατόχους κάρτας ανεργίας 5 ευρώ/μάθημα