Μαθήματα προετοιμασίας για την ΚΣΟΤ και τις επαγγελματικές σχολές

6 εβδομάδες, με συνολικά  60 μαθήματα, περιλαμβάνει το πρόγραμμα προετοιμασίας για όσους θέλουν να συμμετέχουν στις εξετάσεις του Σεπτεμβρίου για τις Ανώτερες Επαγγελματικές σχολές ή τις εσωτερικές εξετάσεις της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης.

Επιλέγοντας το πρόγραμμά μας μπορείτε να έρθετε σε επαφή με καταξιωμένους δασκάλους. Η εμπειρία τους θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τόσο τις απαραίτητες ικανότητες στην πορεία σας προς τις εξετάσεις, όσο και τις ευρύτερες δεξιότητές σας στον τρόπο που προσεγγίζετε την τέχνη του χορού.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στον εξαιρετικό χώρο μας των 240 τ.μ. για 6 εβδομάδες (για 3 εβδομάδες από Δευτέρα 8 Ιουλίου ως Παρασκευή 26 Ιουλίου και για άλλες 3 εβδομάδες από Δευτέρα 19 Αυγούστου ως Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου). Ώρες μαθημάτων: Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 – 12:00 (κλασσικό) και 12:30 – 14:00 (σύγχρονο, αυτοσχεδιασμός, graham).

Το πρόγραμμά μας προσφέρεται στην τιμή των  380 € (χωρίς ΦΠΑ) και περιλαμβάνει 60 μαθήματα (25 κλασσικού δίωρης διάρκειας και 35 σύγχρονου-αυτοσχεδιασμού-graham ενενηντάλεπτης διάρκειας). Μπορείτε επίσης να πληρώνετε με το μάθημα (9 €). Η έγκαιρη εγγραφή (ως τη Δευτέρα 17 Ιουνίου) για το συνολικό πακέτο των  380 € μπορεί επιπλέον να σας εξασφαλίσει δωρεάν μαθήματα στο χώρο μας για όλο το Σεπτέμβριο!

Στα μαθήματα προετοιμασίας διδάσκουν:

ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΜΠΑΛΕΤΟ

Μαρία Λάζαρη, Βαρβάρα Αλεξοπούλου


ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Γιάννης Καρούνη, Έλενα Σταυροπούλου, Τίμος Ζέχας
     

GRAHAM TECHNIQUE: Ολυμπία Καππάτου

 


info: CUMANA dance, Κωνσταντινουπόλεως 38 & Αχνιάδων, Γκάζι (μετρό Κεραμεικός) - τηλ 6977805517