Σύγχρονο χορός με τη Στέλλα Φωτιάδη

fotiadh-photo

Λίγα λόγια για το μάθημα:
Βασικό σημείο αναφοράς του μαθήματος είναι η συνύπαρξη, η συνεργασία, η συν-δημιουργία και η αλληλεπίδραση των ανθρώπων, με αφετηρία την προσωπική δουλειά και συνειδητοποίηση.

Αναζητούμε τις δυνατότητες και τα όρια του σώματος, σεβόμενοι την ανατομία του, στοχεύοντας στην ποικιλία της σωματικής έκφρασης και δυναμικής. Δουλεύοντας ατομικά, σε ζευγάρια και ομαδικά, θα χρησιμοποιήσουμε δομημένες ασκήσεις και συνδυασμούς, τη σωματική επαφή, την επικοινωνία, τον αυτοσχεδιασμό, τη μουσική που το ίδιο το σώμα παράγει.  

Πότε: κάθε Τετάρτη, ώρα 16:00 – 17:30

Κόστος: Το κόστος του μαθήματος είναι 7 € (καλύτερες τιμές για τους κατόχους μηνιαίων καρτών της Cumana)


Στέλλα Φωτιάδη : Απόφοιτος της ανώτερης επαγγελματικής σχολής χορού Ραλλού Μάνου (2006) και του τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνεργάστηκε ως χορεύτρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Βερολίνο, Βρυξέλλες) με τους: Στέλλα Ζάννου, Αποστολία Παπαδαμάκη, Εθνική Λυρική Σκηνή, Μαριέλα Νέστορα, Μάρω Γρηγορίου, χοροθέατρο Δαγίπολη, LaborGras, Howard Katz, Jessica Jobaris, Sybille Mueller, Willie Dorner, Milla Koistinen. Συν-χορογράφησε  και χόρεψε σε ντουέτο, το οποίο κέρδισε το 1ο βραβείο στην κατηγορία του στον εθνικό διαγωνισμό χορού το 2005 και το οποίο παρουσιάστηκε την ίδια χρονιά στη Βαρκελώνη. Έχει διδάξει μουσικοκινητική αγωγή σε παιδιά στη σχολή Ραλλού Μάνου και το 2009 ξεκίνησε να διδάσκει σύγχρονο χορό (Βερολίνο και Αθήνα). Παρακολούθησε σεμινάρια/μαθήματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με τους: Les Slovaks, Roberto Olivan, Ted Stoffer, Λίντα Καπετανέα, Josef Frucek, Andrew Harwood, κ.ά. Από το 2011 είναι μέλος του Θεάτρου του Πανικού.

 


info:  CUMANA dance, Κωνσταντινουπόλεως 38 & Αχνιάδων, Γκάζι (μετρό Κεραμεικός) | Πληροφορίες: τηλ 6977805517 ή στο info@cumana.gr