Μαθήματα αργεντίνικου tango

dscn0610b

Ξεκινούν μαθήματα αργεντίνικου tango στην Cumana και για αρχάριους, από την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου.

"Το τάνγκο είναι ένα συναίσθημα που χορεύεται". Οι δύο γίνονται ένα με βασική προϋπόθεση την επικοινωνία μεταξύ τους. Ο ένας ακούει τον άλλο χορεύοντας καρδιά με καρδιά σε ένα συνεχή σωματικό διάλογο. Γι' αυτό στα μαθήματα μας οι ασκήσεις επικοινωνίας στο τάνγκο αποτελούν τη βάση για την τεχνική και την τελειοποίηση της κίνησης και του αυτοσχεδιασμού. Χορεύοντας τάνγκο μαθαίνει κανείς να δημιουργεί, να εκφράζεται ελεύθερα μέσα σε μία αίσθηση ευφορίας.

Δάσκαλοί μας η Φόνη Βεναρδή και ο Άρης Χρυσοστομίδης…

 

  • Η Φόνη Βεναρδή γεννήθηκε στην Αθήνα και διδάσκει αργεντίνικο τάνγκο από το 2007 σε σχολές χορού στην Αθήνα και σποραδικά στην επαρχία και στο εξωτερικό. Σπούδασε Επικοινωνίες-ΜΜΕ στη Γερμανία, όπου ξεκίνησε μαθήματα σύγχρονου χορού, καθώς η κίνηση και η σωματική έκφραση είχαν πάντα κεντρικό ρόλο στη ζωής της. Πρώτη της επαφή με το τάνγκο ήταν το 2000 στην Αθήνα με τους αργεντίνους δασκάλους Pablo Medici και Veronica Kuttel. Στη συνέχεια ασχολήθηκε με τη διδασκαλία λατινοαμερικάνικων χορών για να επικεντρωθεί τελικά στο τάνγκο και τον αυτοσχεδιασμό μετά από μονοετή διαμονή της στο Buenos Aires, όπου μελέτησε και διδάχθηκε το σύστημα διδασκαλίας τάνγκο Dinzel. Εκτός από τον μαέστρο Rodolfo Dinzel έχει πάρει μαθήματα με τους Ηοracio Godoy, Αlejandra Mantinian, Melina Brufman και Claudio Gonzalez, Carolina Bonaventura και Cecilia Garcia μεταξύ άλλων.
  • Ο Άρης Χρυσοστομίδης γεννήθηκε στον Πειραιά. Η σχέση του με το Αργεντίνικο Τάνγκο ξεκίνησε το 2001. Έχει κάνει ελεύθερες σπουδές στο παραδοσιακό αλλά και Nuevo αργεντίνικο Τάνγκο στην Ελλάδα και Αργεντινή, με διακεκριμένους δασκάλους όπως οι : Julio Balmaceda, Gystavo Naveira, Silvio Lavia, Monica Parra, Chicho, και άλλοι. Από το 2006 συμμετέχει σε όλα τα φεστιβάλ Αργεντίνικου Τάνγκο στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα διδάσκει Tango Salon, Tango Milogero, Tango Walls και Milonga σε διάφορες σχολές της  Αθήνας. Επίσης λαμβάνει μέρος σε παραστάσεις και show. Δουλειά του έχει παρουσιασθεί σε εφημερίδες και περιοδικά.

Kάθε Τετάρτη στις 20:30 - κάθε Παρασκευή στις 22:00 (έναρξη Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου)

Κόστος μαθήματος: 8 € / μάθημα ή 50 € / μήνα!!! (μπορείτε επίσης να συνδυάσετε το tango  με άλλα μαθήματα, χρησιμοποιώντας τις εκπτωτικές κάρτες Cumana)

 


info: CUMANA dance, Κωνσταντινουπόλεως 38 & Αχνιάδων,, Γκάζι (μετρό Κεραμεικός), τηλ. 6977 805517 (τηλέφωνο χώρου), ή 6972 503522 (τηλέφωνο δασκάλων)| www.cumana.gr