Μαθήματα σύγχρονου χορού με την Ανθή Θεοφιλίδου

sygxrono-anthi-theofilidou

Τα μαθήματα απευθύνονται σε ηθοποιούς και ανθρώπους που θέλουν να γνωρίσουν το σύγχρονο χορό μέσα απο τη δική τους προσωπική κίνηση και έκφραση και χορευτές που θέλουν να βρουν την τεχνική όχι μόνο χορεύοντας, αλλά και ερμηνεύοντας.

Ανθή Θεοφιλίδου: είναι απόφοιτος της επαγγελματικής σχολής χορού "Μοριάνοβα Τράστα". Φοίτησε 1 χρόνο στη δραματική σχολή "Αρχή" της Νέλλης Καρρά και σπούδασε με υποτροφία στην "Rubin Akademy of Dance". Έχει συνεργαστεί ως performer-χορεύτρια με Έλληνες και ξένους χορογράφους και σκηνοθέτες όπως οι: Niv Shengfild, Amir Colban, Πέτρος Γάλλιας, Παναγιώτης Αργυρόπουλος, Κατερίνα Ανδριοπούλου, Αγγελική Στελλάτου, Νατάσα Ζούκα, Αντιγόνη Γύρα, Νίκος Κουνδούρος, Κάρμεν Ρουγγέρη, Δημήτρης Κουρούμπαλης, κ.α. Έχει διδάξει σωματικό θέατρο στο τμήμα Θεατρολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, ως βοηθός του ηθοποίου της "Theatre de Comlicite’‘ Kώστα Φιλίππογλου. Έχει διδάξει κίνηση και αυτοσχεδιασμό στο θεατρικό εργαστήρι του Βλάση Ζώτη, σύγχρονο στην επαγγελματική και ερασιτεχνική σχολή χορού "Μοριάνοβα", κίνηση-αυτοσχεδιασμό-contact imrovisation και σεμινάρια στην δράματικη σχολή "Ίασμος". Είναι Ιδρυτικό μέλος της χοροθεατρικής ομάδας "Paracoon" για την οποία χορογράφησε δύο παραγωγές "Δε βαριέσαι" στο θέατρο Ροές και "Η νύχτα" στο Κινητήρας – Αrtistic Residency Centre και στο θέατρο Κακογιάννη (www.paracoon.com ).

Πακέτα μαθημάτων:
• 40 €/ 4 μαθήματα το μήνα
• 65 €/ 8 μαθήματα το μήνα
• 80 €/ 12 μαθήματα το μήνα
• 110 €/ 16 μαθήματα το δίμηνο
• 90 €/ απεριόριστος αριθμός μαθημάτων το μήνα
Προμηθευτείτε την κάρτα μαθημάτων σας μέχρι τις 25/9/2013 και θα έχετε έκπτωση 10%!
 


info: Κινητήρας Studio-Artistic Residency Centre, Ερεχθείου 22, Ακρόπολη, τηλ: 2109248328 | κάθε Τρίτη & Πέμπτη, ώρες: 10.30-12.00 και 17.00-18.30  |