Μπαλέτο ενηλίκων με την Ελισάβετ Γεωργούδη

343685_f260

Μάθημα στο οποίο διδάσκεται η βασική τεχνική του μπαλέτου και είναι δομημένο σύμφωνα με το ρώσικο σύστημα Vaganova.

Απευθύνεται σε ενήλικες 18 ετών και άνω, που επιθυμούν να ασχοληθούν με την τέχνη του χορού και συγκεκριμένα με το κλασικό μπαλέτο, που είτε το ξεκίνησαν στο παρελθόν και αποφάσισαν να το ξαναπροσεγγίσουν έστω και... αργά, είτε δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με αυτό.

Είναι ένα μάθημα ευχάριστο όπου οι μαθητές μέσα από τις συγκεκριμένες “ρουτίνες” του μπαλέτου -- ασκήσεις στη μπάρα και στο κέντρο--, εκπαιδεύονται για απόκτηση μια καλής τεχνικής και  έκφρασης του κλασικού μπαλέτου. Η ευκαιρία είναι μοναδική για όσους αγαπούν το χορό, ακόμη και εάν δεν πρόκειται να γίνουν χορευτές!

Διδάσκει η Ελισάβετ Γεωργούδη

Η Ελισάβετ Γεωργούδη είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, διπλωματούχος καθηγήτρια χορού της Ανώτερης Επαγγελματικής Ιδιωτικής Σχολής Χορού “Δέσποινας Γρηγοριάδου”, διπλωματούχος καθηγήτρια κλασικού μπαλέτου της Διεθνούς Ακαδημίας Χορού “Varna” Βουλγαρίας (Ρώσικο Σύστημα “Vaganova”), καθώς και διπλωματούχος Καθηγήτρια χορού της Royal Academy of Dance (Αγγλικό Σύστημα R.A.D.) - RAD Teaching Certificate, R.A.D. Teaching Diploma. Από το 2012 είναι πιστοποιημένη καθηγήτρια Barre Astié. Συμμετείχε ως χορεύτρια στις επαγγελματικές ομάδες χορού “Δ. Γρηγοριάδου”, “Πειραματικό Μπαλλέτο Αθηνών” Γιάννη Μέτση, “Χοροθέατρο Μπουρί” Νένας Παπαγεωργίου και “Χοροθέατρο Ναυσικά” Σοφίας Σμαήλου, την περίοδο 1979-1988. Είναι ενεργό μέλος του CID - UNESCO (Διεθνές Συμβούλιο Χορού), του Συλλόγου Καθηγητών της Royal Academy of Dance (Βασιλικής Ακαδημίας Χορού του Λονδίνου), του Σωματείου Χορού και Ρυθμικής και του Σ.Ι.Σ.Χ.Ε. (Σωματείο Ιδιοκτητών Σχολών Χορού Ελλάδας), του οποίου είναι ιδρυτικό μέλος, μέλος του Δ.Σ. από το 2005 και Γενική Γραμματέας από το 2008 μέχρι σήμερα.

 


info: Σχολή Μπαλέτου Ελισάβετ Γεωργούδη,  Αλ. Παπαναστασίου 6, Λυκόβρυση, Αθήνα, τηλ. 210 28 32 883 | κάθε Τρίτη και Πέμπτη 9:30 – 11:00