Σύγχρονος χορός για παιδιά και εφήβους

kef---creation-of-the-world-slide_0-b

Tα στοιχεία που χρησιμοποιούνται στο μάθημα προέρχονται από τεχνικές realease, αυτοσχεδιασμού και contact. Οι μαθητές είτε δουλεύουν ξεχωριστά μέσα από τεχνικά δομημένες ασκήσεις είτε συνεργάζονται, δημιουργώντας ένα διαφορετικό τρόπο έκφρασης μέσα απο την επαφή και τον αυτοσχεδιασμό.

Η σχέση μας με το χώρο και το χρόνο, η αυτοσυγκέντρωση, η εμπιστοσύνη, η ακρίβεια, η ευαισθητοποίηση, είναι κάποια από τα στοιχεία που επιδιώκουμε να προσεγγίσουμε στο μάθημα αυτό.


Διδάσκει η Αλεξάνδρα Λυκερίδου

Η Αλεξάνδρα Λυκερίδου σπούδασε χορό στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης. Είναι απόφοιτη της Ανώτερης Επαγγελματικής Χορού “Νίκη Κονταξάκη” και απόφοιτη της Ιδιωτικής Σχολής “ΔΕΛΤΑ” Διοίκηση Επιχειρήσεων. Παράλληλα απέκτησε το Elementary και το Intermediate του αγγλικού συστήματος R.A.D. και συνέχισε τις σπουδές της στη Ν.Υόρκη, στη σχολή “Μerce Cunningham Dance Foundation”. Φοίτησε με υποτροφία στο “Jacob’s Pillow Summer School” και πήρε μαθήματα υποκριτικής στη σχολή “Θέατρο των Αλλαγών”. Είναι δημιουργός της ομάδας χορού “Cinnamon” με το έργο “Bliss”, στο 8ο φεστιβάλ χορού, σωματείου Ελλήνων χορογράφων (2009) και εργάζεται σε σχολές χορού ως καθηγήτρια και χορογράφος. Με τη σχολή μας συνεργάζεται από το 2007.

 


info: Σχολή Μπαλέτου Ελισάβετ Γεωργούδη,  Αλ. Παπαναστασίου 6, Λυκόβρυση, Αθήνα, τηλ. 210 28 32 883 | κάθε Τρίτη 16:00 – 17:00 (τμήμα αρχαρίων) και Σάββατο 10:30 – 11:30 (τμήμα προχωρημένων)