Σύγχρονος χορός με τη Μαριάννα Τσαγκαράκη

marianna-tsagkarakh

Το μάθημα βασίζεται στο σύγχρονο χορό (τεχνική release) με πινελιές απο διάφορες επιρροές όπως η πρακτική της yoga, το aikido, ο χορός butoh, η αισθητηριακή κίνηση της μεθόδου S.P.P.

Αναπνοή, γραμμές, κύκλοι, αιώρηση, σπείρες, ισορροπία, ολίσθηση, εναλλαγή ρυθμού.. Μέσα απο αυτή τη ζύμωση θα επιδιώξουμε το άνοιγμα εντός μας για να αντλήσουμε και να ξεδιπλώσουμε το δυναμικό μας. Θα περνάμε από συγκεκριμένες ασκήσεις και αυτοσχεδιασμούς που προάγουν το προσωπικό κινησιολογικό λεξιλόγιο.

Όταν αφυπνίζουμε τις αισθήσεις μας και διευρύνονται τα αντιληπτικά μας εργαλεία, αλλάζει η σύνδεσή μας με το εσωτερικό μας περιεχόμενο, τον περιβάλλοντα χώρο και τα άλλα σώματα. Ο καθένας είναι ξεχωριστός έτσι και η κίνησή του. Η επαφή με τη ομάδα δεν μας αφαιρεί τη μοναδικότητα, αντιθέτως μπορεί να ενδυναμωθεί και να αναδειχθεί μέσα απο ένα υπέροχο ''κοινό'' σώμα.

Το μάθημα καλεί όλους όσοι αγαπούν την κίνηση, τη μουσική και απολαμβάνουν την ευεξία που διατρέχει το σώμα κάνοντας κάτι που τους αρέσει πολύ. Απευθύνεται σε αρχάριους και σε πιο προχωριμένους, μιας και πάντα υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.

 


info: Πangea, Παλλάδος 20, Ψυρρή, Αθήνα - 5ος όροφος | Ανοιχτό μάθημα ττην Τρίτη 21/1  20:30 - 22:00 και από 28/1 κάθε Τρίτη | Kόστος: drop in 8€, σπουδαστές 7€, άνεργοι 5€. Μήνας 4/μαθ 25€ και για άνεργους 20€. Οικονομικό πακέτο για την παρακολούθηση και των δύο μαθημάτων της Μ. Τσαγκαράκη (Transparent Body-Butoh): Mήνας 8/μάθ 55€, για σπουδαστές 45€ και για άνεργους 35€. Απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας ανεργίας και του φοιτητικού πάσου. | Δήλωση συμμετοχής τηλ: 6939554397, marianna.tsag@gmail.com