Μαθήματα ελληνικών χορών

dora_stratou-web
  • Μαθήματα για ενήλικες - Ελληνικοί χοροί

Τμήματα για αρχάριους και για προχωρημένους. Ιδιαίτερα μαθήματα μετά από συνεννόηση. Δάσκαλοι με πολυετή εμπειρία και εκατοντάδες παραστάσεις στο ενεργητικό τους. Διδάσκονται οι πιο διαδεδομένοι χοροί από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, στη γνήσια μορφή τους. Χωριστά τμήματα ποντιακών και κρητικών χορών.

 

  • Μαθήματα για παιδιά - Ελληνικοί χοροί

Κάθε Κυριακή πρωί, 3 τμήματα για παιδιά κάθε ηλικίας. Διδάσκουν χορευτές / χορεύτριες του Χοροθεάτρου Δόρας Στράτου με πολυετή εμπειρία σε παραστάσεις και σε διδασκαλία.

 

  • Σεμινάρια για προχωρημένους - Κάθε είδος χορού

Με εισηγητή τον πλέον ειδικό για το εκάστοτε θέμα, από την Ελλάδα ή το εξωτερικό. Γίνεται πρακτική διδασκαλία και αναπτύσσεται το θεωρητικό υπόβαθρο. Κυριακή απόγευμα.

 

  • Εντατικά σεμινάρια στα αγγλικά - Ελληνικοί χοροί

Μία εβδομάδα το καλοκαίρι, ή μετά από συνεννόηση όλο το χρόνο.

 

  • Επιμόρφωση δασκάλων χορού, Χοροθεραπεία, Ρεμπέτικοι χοροί

Στη μεγάλη κλειστή αίθουσα στον πευκόφυτο Λόφο Φιλοπάππου, απέναντι από την Ακρόπολη. Τα τρίμηνα τμήματα αρχίζουν την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου, του Ιανουαρίου και του Απριλίου αντίστοιχα. Στο τέλος του κάθε κύκλου χορηγείται βεβαίωση. Οι μαθητές έχουν έκπτωση στις εκδόσεις του Χοροθεάτρου Δόρας Στράτου (CD, DVD, βιβλία, κλπ.) και στις παραστάσεις του, και μπορούν να παρακολουθούν παράλληλα και τις άλλες δραστηριότητές του.

 


info: Χοροθέατρο "Δόρα Στράτου", Αρακύνθου 33, Περιφερειακός  Φιλοπάππου,  ΑΘΗΝΑ, Τηλ. 210 921 2866, 210 921 4650 και e-mail: mail@grdance.org