Μαθήματα Yoga με την Άντα Στυλιανίδου

kapotasana

Το μάθημα βασίζεται στο σύστημα Ashtanga Vinyasa. Δίνεται έμφαση στο συγχρονισμό της αναπνοής με τη συνεχή ροή της κίνησης. Πρόκειται για μια δυνατή πρακτική που ενισχύει τη θερμότητα, την αντοχή, την ευλιγισία, τη δύναμη και τη νοητική συγκέντρωση.

Το μάθημα είναι κατάλληλο για όλα τα επίπεδα. Καλλιεργεί την αυτοπαρατήρηση, τη σωστή χρήση της αναπνοής, την επίγνωση των κινήσεων του σώματος και στοχεύει στο να δυναμώσει και να χαλαρώσει παράλληλα σώμα και νου.

Yoga σημαίνει ένωση και σκοπός του μαθήματος είναι να βοηθήσει το μαθητή να παρατηρεί το σώμα του και να ελέγχει το νου επιτυγχάνοντας έτσι υγεία, ευεξία και ισορροπία στην καθημερινότητά του.


Η Άντα Στυλιανίδου ασχολείται με τη yoga από το 2003 .Τα μαθήματά της βασίζονται στα συστήματα Yoga Works, Hatha και Ashtanga Vinyasa. Συνεργάζεται με yoga studios και health clubs της Αθήνας και είναι ιδρύτρια της Σχολής Swara Yoga Studio. Κατέχει πτυχίο διδασκαλίας 200 ωρών από το Yoga Works, ένα σύστημα που συνδυάζει τη μεθοδολογία Ashtanga Vinyasa, Iyengar και Vinie yoga. Είναι εγγεγραμμένη στην παγκόσμια πιστοποίηση Δασκάλων Yoga. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με διακεκριμένους δασκάλους από το εξωτερικό στο θεραπευτικό σύστημα της Anusara, στη δυναμική πρακτική της Ashtanga Vinyasa και στην προγεννετική γιόγκα μέσα από το σύστημα Birthlight.

Το 2012 πραγματοποιεί το πρώτο της ταξίδι στην Ινδία για να μελετήσει τη yoga κάτω από την καθοδήγηση και διδασκαλία του πνευματικού δασκάλου Swami Santhiprasad. Αυτή η εμπειρία εμβαθύνει τη γνώση της για την Επιστήμη της Yoga, τη Ζωτική Ενέργεια (Prana), την Kundalini Yoga και το Διαλογισμό. Εκεί αποκτά και δεύτερο πτυχίο Hatha Yoga 200 ωρών, αναγνωρισμένο διεθνώς από το Yoga Alliance.

 


info: CUMANA dance, Κωνσταντινουπόλεως 38 & Αχνιάδων, Γκάζι (μετρό Κεραμεικός) | κάθε Δευτέρα, ώρα 17:30 – 19:00 (έναρξη: Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014) | Κόστος 8 € (καλύτερες τιμές για τους κατόχους μηνιαίων καρτών της Cumana και για ανέργους με κάρτα ΟΑΕΔ) | Πληροφορίες: τηλ 6977805517 ή στο info@cumana.gr