Μια νέα εποχή για το Arroyo Nuevo

20140831_101259000_ios

Στα πλαίσια της πρωτοποριακής λειτουργίας του, το Arroyo Nuevo ξεκινά φέτος μια μόνιμη συνεργασία με χορευτές, δασκάλους και μουσικούς διεθνούς καριέρας από τη Σεβίλλη.

Ο Ιάσονας Δαμιανός, ένας ταλαντούχος χορευτής που ξεπήδησε από τις τάξεις του Arroyo Nuevo και έχει ήδη διαγράψει μια λαμπρή διεθνή καριέρα, επιστρέφει από τη Σεβίλλη όπου ζει και εργάζεται τα τελευταία 6 χρόνια, για να διδάξει και να μοιραστεί τις γνώσεις και τις εμπειρίες του με τους μαθητές του χορευτικού εργαστηρίου. 

Η Elena Ollero, μια δυναμική χορεύτρια από τη Σεβίλλη, συνεργάτης και παρτενέρ του Ιάσονα Δαμιανού, είναι η πρώτη ισπανίδα χορεύτρια που έρχεται στη χώρα μας για να διδάξει flamenco, σε ετήσιο κύκλο μαθημάτων.

Ο Γιώργος Κάραλης, ένας εξαιρετικός Έλληνας κιθαρίστας, με σημαντικές συνεργασίες στο βιογραφικό του και έντονη δραστηριότητα στο διεθνή χώρο, που ζει και εργάζεται τα τελευταία 10 χρόνια στη Σεβίλλη, θα συνοδεύει με την κιθάρα του τα μαθήματα των σπουδαίων χορευτών.

Η χορογράφος Βικτώρια  Κόκκιζα και ο κιθαρίστας Roland Hoffmann που αποτελούν το βασικό κορμό του χορευτικού εργαστηρίου Arroyo Nuevo, καλωσορίζουν τους νέους συνεργάτες και προσβλέπουν σε ένα πολύ δυναμικό ξεκίνημα και μια δημιουργική συνεργασία.

Το πρόγραμμα μαθημάτων οργανώνεται σε 3 τρίμηνα και οι καλλιτέχνες θα εναλλάσσονται.

-------

Για το μήνα Οκτώβριο θα γίνονται δωρεάν μαθήματα για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν την τέχνη του flamenco. Δεν είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής και δεν υπάρχει καμία οικονομική ή άλλου τύπου δέσμευση από τους ενδιαφερόμενους. Διδάσκουν προσκεκλημένοι καθηγητές από τη Σεβίλλη. Όλα τα μαθήματα γίνονται με συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Διδάσκουν:  Elena Ollero, Ιάσονας Δαμιανός, Βικτώρια Κόκκιζα, Σταύρος Λίτινας
Κιθάρα: Roland Hoffmann, Γιώργος Κάραλης

Α’ ΕΠΙΠΕΔΟ: Δευτέρα-Τετάρτη 7.00-9.30 μμ & Παρασκευή 7.00-8.00 μμ
Β’ ΕΠΙΠΕΔΟ: Τρίτη-Πέμπτη 7.00-9.30 μμ & Παρασκευή 7.00-9.00 μμ
Γ’ ΕΠΙΠΕΔΟ: Τρίτη-Πέμπτη 7.30-10.00 μμ & Παρασκευή 7.00-9.00 μμ
Δ’ ΕΠΙΠΕΔΟ: Δευτέρα-Τετάρτη 7.30-10.00 μμ & Παρασκευή 8.00-10.00 μμ


 


info: Arroyo Nuevo, Χορευτικό εργαστήρι flamenco, Μ. Αλεξάνδρου 128, Κεραμεικός, Αθήνα, τηλ. 210 34 69 575, info@arroyo.gr