Σύγχρονος Χορός με την Παυλίνα Τσιάτσιου

pavlina-web-2

Στην αρχή του μαθήματος η έμφαση δίνεται στο ζέσταμα του σώματος στο πάτωμα, με ασκήσεις τεχνικής (release, Peter Goss, Limon) και με σεβασμό στις ιδιαιτερότητες του κάθε σώματος (somatic methods). Αρχικά δουλεύουμε τη σωστή χρήση της αναπνοής, τη χρήση του πατώματος, τον άξονα, την ισορροπία, το βάρος και την ενέργεια, στοιχεία τα οποία εξελίσσουμε και μέσα στο χώρο, ώστε να εκφραστεί ολόκληρο το σώμα. Στη συνέχεια, μέσα από χορευτικούς συνδυασμούς δουλεύουμε μικρές χορογραφίες, με σκοπό να επικοινωνήσουμε ομαδικά και να ξαναβρούμε τη χαρά της έκφρασης μέσα από το χορό μας.


Η Παυλίνα Τσιάτσιου σπούδασε στην Επαγγελματική Σχολή χορού της Α. Πέτροβα. Έπειτα από διαγωνισμό χορού, έγινε δεκτή στην Ακαδημία κλασικού και σύγχρονου χορού στη Βάρνα, Βουλγαρία. Στη συνέχεια έζησε για 9 χρόνια στο Παρίσι, όπου ολοκλήρωσε το Μaster της στο χορό και τη χορογραφία (Art de la scène et du spectacle - Université Paris VIII), ενώ συγχρόνως συνεργάστηκε με διάφορες ομάδες σύγχρονου χορού, όπως οι: Peter Goss Dance Company, Compagnie Movimiento, Ishikawa Fukurow Ballet Company, Digital flesh, Cie bo-D με περιοδείες στη Γαλλία, Ισπανία, κ.α. Σήμερα δημιουργεί και συμμετέχει σε project χορού, χορογραφίας, και δίνει μαθήματα σύγχρονου χορού στην Ελλάδα και τη Γαλλία.
 


info: Seli kanou Dance and Music Studio, Αχιλλέως 53, 5ος όροφος, τηλ. 210 524 70 70 (μετρό Μεταξουργείο), Αθήνα | Κόστος: drop in 7€ | Ημέρα & ώρα μαθήματος: Τετάρτη 19:00-20:30