Το παραδοσιακό και το σύγχρονο με την Πωλίνα Κρεμαστά

polina

Τα μαθήματα χορού για το "παραδοσιακό και το σύγχρονο" με την Πωλίνα Κρεμαστά συνεχίζουν την αναζήτηση της παράδοσης και της σχέσης της με το σύγχρονο χορό.

Με συνδυασμούς στο πάτωμα τα σώματα προετοιμάζονται για να είναι ευέλικτα και δυνατά, τρυφερά και εκρηκτικά και έτοιμα να αναμετρηθούν με τους πλούσιους ρυθμούς της παραδοσιακής μουσικής.

Από τις μουσικές και τους ρυθμούς, από τα πατήματα και τους βηματισμούς, κάθε φορά που θα σηκώνουμε το σώμα από το πάτωμα, θα γεννάμε ένα νέο παραδοσιακό χορό.

Η Πωλίνα Κρεμαστά είναι αριστούχος απόφοιτος της Επαγγελματικής Σχολής Χορού «Ραλλού Μάνου» και απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Χορεύει και χορογραφεί για την ομάδα χορού Creo από το 2008 συμμετέχοντας σε ελληνικά και διεθνή φεστιβάλ. Η ομάδα Creo είναι μέλος της καλλιτεχνικής ομάδας Ρέον. Είναι συνεργαζόμενη καλλιτέχνις με το Κέντρο Χορού Ι. & Ρ. Ντάνκαν από το 2011. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με ένα πολυδιάστατο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για χορευτές και δημόσια σχολεία, τη «Σκυτάλη» και με την έρευνα πάνω στη σχέση παραδοσιακού και σύγχρονου χορού. Διδάσκει σύγχρονο χορό και αυτοσχεδιασμό στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού «Ραλλού Μάνου».

 


info: Συνεργατικό στούντιο Λάθος Κίνηση, Πλ. Κουμουνδούρου 25, 6ος όροφος | Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη: 12.00-14.00 | Κόστος: 6€ / μάθημα, 20€ τα 4 μαθήματα / μήνα, 40€ τα 8 μαθήματα / μήνα. Επικοινωνία: 6976 080 120.