Δημιουργικός χορός για παιδιά με ειδικές ανάγκες

8001986

Δημιουργικός χορός και κινητική αγωγή και για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες!

Η Νίκη Τηγανιτάκη οργανώνει και διδάσκει μάθημα δημιουργικού χορού για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6-12 ετών με ειδικές ανάγκες, κινητικές και μαθησιακές δυσκολίες, σύνδρομο down και asperger, καθώς και αυτισμού. Τα μαθήματα αρχίζουν από 21 Ιανουαρίου 2016.

Η Νίκη Τηγανιτάκη είναι κάτοχος διπλώματος στη ψυχοκινητική ανάπτυξη παιδιών και εφήβων, πρόγραμμα της Veronica Sherbon. Είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Durham της Μ. Βρετανίας στη φιλοσοφία του κλασικού μπαλέτου, στην ιατρική του χορού, στην εκπαίδευση και στη ψυχολογία χορού. Έχει δίπλωμα διδασκαλίας χορού για παιδιά και εφήβους από το Trinity Laban Conservatoire for Music and Dance. Έχει εκπαιδευτεί στη διδασκαλία του δημιουργικού χορού για παιδιά με ειδικές ανάγκες και για άτομα με σωματικές αναπηρίες. Η 30χρονη διδασκαλική της εμπειρία περιλαμβάνει παιδιά, αγόρια και κορίτσια, εφήβους, ενήλικες, καθώς και άτομα τρίτης ηλικίας. Είναι ιδρύτρια της Σχολής Χορού ‘’Εν Ροή’’.
 


info: Σχολή Χορού ‘’Εν Ροή’’, Αρκαδίου 10, Μαρούσι, Αθήνα | Πληροφορίες τηλ.: 211 215 88 10 | κάθε Πέμπτη 17:30 - 18:30.