5ο Φεστιβάλ "Σώματα και αντικείμενα σε κίνηση"

equal0-foto-1

Η Πλεύσις στο πλαίσιο των καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων της με στόχο την ανάδειξη νέων δημιουργών, αλλά και παράλληλα την παρουσίαση θεαμάτων όπου η δραματουργία τους στηρίζεται στην κίνηση των ερμηνευτών και στη σχέση τους με τα σκηνικά αντικείμενα, οργανώνει σε συνεργασία με το θέατρο Φούρνος το 5ο Φεστιβάλ με τίτλο «ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ».

Έχοντας ως θετική εμπειρία τη διοργάνωση των προηγούμενων φεστιβάλ και εκτιμώντας την καθολική αποδοχή του κοινού, η Πλεύσις θα διοργανώσει το 5ο φεστιβάλ την περίοδο από 27 Απριλίου ως 26 Μαϊου κάθε Παρασκευή και Σάββατο.
Γνωστοί δημιουργοί από το χώρο του πειραματικού θεάτρου, του σύγχρονου χορού και του σύγχρονου τσίρκο, αλλά και νέοι καλλιτέχνες οι οποίοι προέρχονται από το εργαστήρι της Πλεύσις θα παρουσιάσουν νέες παραγωγές με επίκεντρο το εκφραστικό σώμα.


Στα πλαίσια του φεστιβάλ θα παρουσιαστούν:

Παρασκευή 27/4 & Σάββατο 28/4 

  • Η νεοσύστατη ομάδα  eQual.0 με τη παράσταση 3s.Om.Think.! 
  • Η ομάδα  yellow house με τη παράσταση αυτοσχεδιασμού LISTEN WITH YOUR SKIN / SEE WITH YOUR EARS

                                                                                       

Παρασκευή 25/5 & Σάββατο 26/5

  •  Από το χώρο του σύγχρονου τσίρκο η ομάδα Eekuipoiz - Object 0 (Χρήστος Καούκης & Marion Renard) με τη νέα της παραγωγή

 

Παρασκευή 11/5 & Σάββατο 12/5   και     Παρασκευή 18/5 & Σάββατο 19/5                                                                      

  • Η νέα ομάδα σωματικού – εικαστικού θεάτρου ora pro nobis (Αγγελική Μπόζου, Κέλλυ Καρμοίρη) με τη παράσταση  «Η τάρτα ανήκει στις μύγες»
  • Η Μαρία Μάμαλη, νέα καλλιτέχνης με το σόλο «Ήχοι δωματίου»

 


info: ΘΕΑΤΡΟ ΦΟΥΡΝΟΣ, Μαυρομιχάλη 168 Νεάπολη Τηλ. 210 646 07 48 | παραστάσεις κάθε Παρασκευή στις 9.30μ.μ. και Σάββατο στις 12.00μ.μ. |  Γενική είσοδος 8€.


 

 

dancepress