3ο Oriental Passion International Dance Festival

img_2379-copy-web

3RD Oriental Passion

International Dance & Music Festival of Greece

 

Το Oriental Passion Festival είναι το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Χορού, Μουσικής και Τεχνών απο τη Μέση Ανατολή και την Ινδία που διοργανώνεται και διεξάγεται στην Ελλάδα. Γεννήθηκε απο το πάθος των διοργανωτών του για την ιστορία και παράδοση των χορών της Μέσης Ανατολής και πήρε μορφή με γνώμονα τη διάδοση της πραγματικής κουλτούρας της Ανατολής, ως προσπάθεια να ανατρέψει την κατεστημένη εμπορική εικόνα που έχει αποτυπωθεί στο ελληνικό κοινό.

Για 3η συνεχή χρονιά το Oriental Passion Festival θα διεξαχθεί στην Αθήνα (18 -21 Οκτωβρίου 2012)  και εφέτος, θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Πολυχώρου Πολιτισμού Αθηναϊς, έναν χώρο ιστορικό που αποτελεί πόλο έλξης για το αθηναϊκό κοινό λόγω του υψηλού επιπέδου των πολιτιστικών εκδηλώσεων που φιλοξενεί.

Σε διάρκεια 4 ημερών οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σεμινάρια διαφορετικών ειδών αραβικού και ινδικού χορού, παραδοσιακών και μη, απο καταξιωμένους δασκάλους διεθνούς φήμης και κύρους που προέρχονται απο διαφορετικές χώρες, όπως την Αίγυπτο, Ινδία, Ουγγαρία, Τσεχία, Σερβία, Ρωσία, Εσθονία και Ελλάδα.

Παράλληλα θα διεξάγονται μουσικές βραδιές με ορχήστρες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό, χορευτικά shows με τη συμμετοχή των δασκάλων του Φεστιβάλ, αλλά και 80 ακόμη καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν τόσο απο την Ελλάδα, όσο και απο διάφορες χώρες του κόσμου. Την Κυριακή 21/10 θα γίνει ο Διεθνής Διαγωνισμός Χορού, ενώ θα υπάρχoυν παράλληλα εκθέσεις τέχνης και αγορά (bazaar) στο χώρο του Φεστιβάλ.

 

Πρόγραμμα 

  • 19/10 : Show (θα χορέψουν προσκεκλημένοι δάσκαλοι και άλλοι καλλιτέχνες) - ΄Ωρα 22:00
  • 20/10 : Show (θα χορέψουν κυρίως συμμετέχοντες, αλλά θα υπάρχει animation και διαδραστικές δραστηριότητες απο τους δασκάλους σε διάφορα είδη χορού)  - Ώρα 21:00
  • 21/10 : Διαγωνισμός - Ώρα 19:00 
  • 21/10 : Show (θα χορέψουν οι προσκεκλημένοι δάσκαλοι και άλλοι καλλιτέχνες και θα ακολουθήσει party με live ορχήστρα) - Ώρα 21:00.

 


info: Πολυχώρος Πολιτισμού Αθηναϊς, Καστοριάς 34-36, Βοτανικός, τηλ : 210 3480000  | Εισιτήριο εισόδου για τα Shows :15 € - Διαγωνισμός : 5 €. - Προνομιακά πακέτα 20€ για show pass (περιλαμβάνει την Παρασκευή και την Κυριακή) και 30€ full show pass  (περιλαμβάνει Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή)  |  www.orientalpassionfestivalgreece.com


 

 

 

 

dancepress