1ο Φεστιβάλ Χορού με βάση τη ζωγραφική

afisa-fest

Η ομάδα Νοσταλγία και το Rabbithole διοργανώνουν το 1ο Φεστιβάλ Χορού με βάση τη ζωγραφική και με την ονομασία Rabbitlab I.0 (6 – 18 Ιουνίου 2017).

Θεματολογία του Rabbitlab I.0 η κάθε ομάδα καλείται να κατασκευάσει μια παράσταση / θέαμα, διάρκειας έως 40 λεπτών, χρησιμοποιώντας τρεις [3]  χορευτές τουλάχιστον, εκμεταλλευόμενη κάποιον ή κάποιους από τους χώρους του Rabbithole [σκηνή, αυλή, εξωτερικός χώρος του θέατρου, φουαγιέ]. Η κάθε ομάδα εκκινεί και εμπνέεται για τη δημιουργία του θεάματος που θα παρουσιάσει από ένα ζωγραφικό πίνακα ή από έναν ζωγράφο και το σύνολο του έργου του ή μέρος του έργου του.

Σκοπός του Φεστιβάλ είναι να αναδείξει τη σχέση χορού και ζωγραφικής και τη γέννηση ιδεών, τεχνικών, εφαρμογή πρακτικών και μεθόδων που χρησιμοποιεί ο σύγχρονος χορός με αφορμή τη ζωγραφική [και σε συνάντηση με αυτή]. Οι παραστάσεις θα αποτελέσουν το βασικό κομμάτι του Φεστιβάλ, δημιουργώντας έτσι μια πλατφόρμα για ανταλλαγή μέσω της πράξης, αντί της θεωρίας.

Το Rabbitlab 1.0 δεν έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα. Σε αυτό το Φεστιβάλ καλούνται να συμμετέχουν 12 ομάδες χορού, που θα επιλεχτούν ύστερα από αίτηση και αποστολή πρότασης η οποία πρέπει να περιέχει συγκεκριμένα στοιχεία.

Για την Περιγραφή του Φεστιβάλ και τις Οδηγίες Συμμετοχής κατεβάστε το αρχείο εδώ
 


info: Θέατρο RabbitholeΓΓερμανικού 20, Μεταξουργείο, τηλ. επικοινωνίας: 210 52 49 903 και nostalghiatheaterco@yahoo.gr
 

dancepress.gr